Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Tak jsem si trošku dneska hrál s VAGem, vyčíštění váhy vzduchy pomohlo, auto už nad 3k rpm neztrácí dech (možná tomu pomohlo i to nové turbo). Pak jsem se ještě koukal, jak pomáhá FMIC, nedostal jsem teplotu nad 33°C, takže paráda (venku 12,5°). Kdo váhá, tak doporučuju :)

Kdyby se chtěl někdo podívat: http://uloz.to/x21ECDRs/3-11-2015-01-csv

Odkaz ke komentáři

Tak tak ... s tou váhou, záleží, jestli ti funguje nebo ne ... mě dávala málo mg od 3tisíc otáček, takže jsem chtěl koupit novou, ale mechanik mi ju zkusil ještě předtím vyčistit a vyšlo to :)

Jinak sháním 6.5x16 liťáky, nejlíp se zimákama aspoň na sezónu, kdyby někdo o něčem věděl, sem s tím :)

Odkaz ke komentáři

Intercooler = mezichladič nebo taky chladič stlačeného vzduchu.
Přesněji FMIC je z angličtiny front mounted intercooler, to znamená intercooler uložený vpředu nárazníku (uprostřed). Uložení uprostřed dovoluje větší mezichladič a lepší nápor vzduchu než uložení na straně.
Dále jsou také SMIC, side mounted IC, to znamená na straně uložený IC viz uložení originálního IC. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já pod loketkou právě držák na pití nemám a vzadu občas někoho vezu, tak to nechci mít otevřený s tou vůní. Telefon mám v koženým obalu, takže jak neklouže, tak z tama nevypadne ani pod plným plynem na dvojku ... trošku mi vyčnívá, když ho tam mám schovanej no :D a peněženku vozím na boku ve dveřích :)

Odkaz ke komentáři

Odjel jsem ještě 2 nádrže na 18kách a i tam jsem měl 0,5l dole ... teď na zimákách mám ještě o dalších 0,5 míň :) Ono ta váha dělala fakt neplechu. Jinak řešili byste nějak, když byste místo 6,5x16 nazuli 7x16? Jestli to na STK vůbec u tako "malýho" rozměru řešej, jestli jen nekouknou na pneu a průměr...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...