princes Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 tez to bude si myslim ty samce na obou koncich no ja bych chtel tyhle http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/23-1-LCD-monitory-s-prehravaci/0/5/458-Hlavove-operky-s-7-LCD-a-DVD-sada-2ks-cerna-kuze-kryt-pro-LCD-na-zip ale rikas lepsi ty 9palc jenze maj jen jednu dvd mechaniku kdezto ty 7palc maj obe takze muzu koukat a hrat na obou lcd ;-) Tak nevim :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Ak vyuzijes obe dvd mechaniky a hry tak zvol tu 7cku.Budu mat kazdy svoje a nemusis ani kable tahat.:-) iba napajanie.Nenasiel som rozmer pri tych 9 palcov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 ani ja ne :-( kable chci tahat chci je propojit mezi sebou a s hlavnim radiem vepredu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak nakonec beru ty 9palc a obe maji zabudovany dvd prehravac ;-) co ty nato?Myslis ze to bude moc?Videl jsem ty 7palc a ten monitor neni nejak velky na tech 9palc se budou fakt hrat dobre ty hry a sledovat filmy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goose Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 ja koupil tohle: http://dx.com/p/7-tft-lcd-screen-car-headrest-monitor-w-tv-remote-controller-ir-av-in-156354 Plus prace asi na den to zamontovat do origo operky. Staci sundat potah, vytahnout zespoda plastovou vyztuhu a pak trochu pririznout, vyriznout molitan, vystrihnout otvor v potahu a vse zpet. Obednaval jsem to kdyz byla metanolova afera tak si na mne celnici s DPH vubec nevzpomneli ;) Jeste musim nechat obsit ten otvor, na to nebyl cas. Propojeni je jejich kablikem ktery ma na konci 3x cinch, nicmene je velmi tenky, tak 5mm ale pevny, takze by se nemel pri pojizdeni sedackou olamat. Vystup na sluchatka jackem, ma to i infra vysilac pro bezdratova sluchatka. Velikostne je to dle meho maximum co se do te original operky vejde. Jelikoz mam potahy, tak pres to davam pri nepouzivani navlek aby to nelakalo, vubec neni videt ze tam neco je. A hlavne je super ze to lze ladovat z radia (taky china), takze netreba se dozadu vubec natahovat :) Jo, jinak osobne bych vetsi nez 7" nedaval, tech 7 je dle mne akorat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 jo dekuji moc za info zase mi to pomohlo o krok dal ;-) akorad se porad rozhoduji jestli ty 7nebo9palc :-( Jeste se chci zeptat jak zapnes ty monitory a jedou,pak vypnes zapalovani tak zhasnou nebo je musis rucne vypnout?A nebo pokud se vypnou se zapalovanim tak kdyz pak nastartujes tak se samy zase zapnou? ;-) diky za info ;-) jako v prodejne mi taky rekli ze do oktavky max ty 7 ze dle nich ty 9 budou moc vzadu,kdyby to byl superb tak tam by mohli byt 9 palc protoze sedis dal,jeste to vyzkousim,chci to aj na ty hry tak at to neni male tech 7palc :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Goose Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 mam to napojeny na klicek, takze kdyz zapnu zapalovani, jde + do operky, ale neni zapnuta, jen ve stand-by. Kdyz poustim maly video, tak musim stahnout potah operky, takze to rovnou zapnu tlacitkem zepredu, po vypnuti klicku je tim padem vypnuta. tim ze pres to stejne pri nepozivani natahuju potah tak mi to nevadi, ze je musim zapnout rucne. Stejne je poustim jen na delsi cestu aby z ty telky nezblbla uz jako mala ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 To jo to je pravda ;-) Ja porad rozmyslim jestli 7nebo 9 palcu nemel bys foto jak to vypada treba zezadu to vyfotit s jedne operky? Byvalo cit vetsi tim lepsi treba telka doma mas treba 107cm a chtel bys vetsi vis jak jo je :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Já osobně bych potřeboval taky něco silnějšího než 2.0 TDI :-D jak píšeš, jak si na něco zvykneš tak chceš vždy minimálně něco podobného nebo něco lepšího :-D Jinak to bude celkem piplačka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Princes a v predajni ti nemozu poziciet na skusku? Najlepsie by si to porovnal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Jo zkusim se zeptat ale tam kde to chci koupit je z netu bo kolem nas maj ale takove skarede :-( Ale pujcim tez jsem nad tim uvazoval ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Daj vediet ako to bude.dnes som to pozeral a zda sa mi ze ty 9 uz budu dost velke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Zkusim ten tyden zajet do jedne prodejny a uvidime ;-) Ale chtel bych ty 9to uz by byl luxus! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Po shlednuti par videi jsem rozhodnut pro 9palc zatim ty 7palc jsou male :-D Domu si taky kupujem vetsi a vetsi TV ne? :-D Hlavni radio bude 8palc a zadni 9pelc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 no jasně že běž do většího když už to děláš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 co tohle? http://www.corner.cz/skoda-octavia-ii-kombi-735/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 to je dobry ale ja nechci do stropu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Tak nakonec to vyhrali 7palc operky ty tam staci jak jsem to dnes meril ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Tak princezna bude vzadu cucet na krtka?Alespon ji bude cesta utikat,pockej,pak ji nedostanes z auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 nevadi beru rovnou ty s tema hrama ;-) takze prvni den tam budu hrat cely :-D kupuji to kvuli ni a manzelce ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To je fajn,auto bude mala milovat,uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 :-D snad ano do auta se tesi a vsude se cuci :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bielan Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 :-D snad ano do auta se tesi a vsude se cuci :-D Tak co, princes, jak jsi to pořešil? Podělíš se o zážitky z realizace? Já našel velice inspirativní video, na němž jde vidět, že v Bulharsku neví taxikáři co s penězi: http://www.youtube.com/watch?v=zjeZ_vii6x8 (5 LCD v jednom autě - tomu říkám kino). :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Děs, za takový auto bych se styděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.