Přejít na obsah

Goose

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

951 zobrazení profilu

Goose's Achievements

0

Popularita

  1. Disk Škoda Rapid 5JA 601 025, tři malé odřeniny na kraji, viz foto, cena 800Kč
  2. Prodám 4kx zimních pneu Dunlop WinterSport 4D 225/55/R17. Vzorek 2x 6mm, 2x 7mm. Cena 4.000 Kč za komplet
  3. Nemáte někdo na prodej podvolantovku pro MF + kablík? Vím že je od toho bazar, ale tam zatím nic, tak zkouším i tady jestli někdo nemá... Díky za info!
  4. Prodám 4x 16" plechové disky, gumy Vredestein Snowtrac3 205/55/R16 na dojetí (cca 0,5mm do indikátoru) včetně originál krytů. Cena za komplet 1500 Kč
  5. Prodám Stream MP3 ze svého vozu včetně PIN. Cena 1000 Kč
  6. Ahoj mᚠsadu světýlek do ofuků. Myslíš že by šlo v pondělí zaslat. Děkuji H2O

  7. Goose

    Cuvacia kamera

    Muzes prosim nam bezvercum vysvetlit jak jakoby odpor, treba zarovicka, nejlepe ledka snizi napeti ktere je spinane kvuli detekci poruchy a tim padem mu eliminuje skakani obrazu? Diky :)
  8. Ahoj, psal jsme ti SZ ze bych mel zajem, ale asi jedine poslat, do Koprivinice nejedu ;) Dej vedet, dik.
  9. Goose

    USB

    No v každý oktávce :) Vyndáš si jednu volnou záslepku a vrtáš a piluješ a lepíš ;) Vezmi normální USB prodlužku, ořež to plastový za který to držíš aby se to tam vešlo a pak už je to jen o trpělivosti :)
  10. Mi to Psalo podobnou hlášku když jsem měl v menu zapnutou detekci ruční brzdy (handbrake). Neboli pokud jsem stal na miste se zatazenou ruckou tak to nepsalo. Musel jsem v menu tu detekci vypnoit a byl klid.
  11. Ano, svítí to zeleně i když jsou tam bílé ledky. V tomhle ofuku jsou přímo ty ledky z GM. Resp. zeleno bíle, ono je taky otázkou jak si poradí foťák s vyvážením bílé, ale svítí to bíle s nádechem do zelena, řekl bych. Rozhodně ne tak jak je to na té fotce no... Každopádně to svítí tak akorát, že to neruší ale je to vidět.
  12. S dovolením PASATA ze SKODAHOME serveru přidávám postup a fotky na dodatečné osvětlení koleček ofuků v OII. Je to sice taková blbinka, ale vypadá to efektně a aspoň je to auto něčím zvláštnější ;) Do ofuků je možné namontovat LEDky určené přímo k podsvícení koleček v Superbu, ale špatně se shánějí (za rozumnou cenu jedině vrakáč a moc nejsou). Postup: 1) Vyndat boční ofuky a střední kastlík. Střední kastlík opatrně vypáčit ideálně plastovým klínem nahoru, boční jdou fakt mizerně, drží perfektně, po vytažení jsem musel rovnat dva plechové držáčky (spony), ale to už jde dobře. 2) Rozebrat ofuk a vyndat kolečko. Doporučuji začít bočním, ten je na rozebrání jednodušší a alespoň si člověk procvičí ruce pro ještě jemnější práci ;) 3) Do kolečka nainstalovat plošný spoj s ledkama, protáhnout kablík a smontovat vše zpět. 4) Střední kastlík je větší oříšek, je tam hodně míst kde je do sebe zacvaknutý vrchní (viditelný) díl a vnitřek s žaluziema, viz FOTO. Nezapoměňte si to položit na něco měkkého ať to nepošrábete! 5) Po rozebrání opět vyndat kolečka, vložit diody, smontovat zpět. Pozor při vyndavání, vylítne z toho takový malý perko který dělá aretaci v krajních polohách. 6) Secvaknout vnitřní díl s vnějším. Tady má člověk chvílema pocit že jsou dvě ruce málo, udržet pohromadě boční kolečka a ještě to zasunout všechno do sebe, ale dá se ;) 7) Připravit si elektroinstalaci. Nejjednoduší je připojit se na podsvit varovného trojůhelníku, ledky v ofucích tím pádem budou měnit intenzitu podle nastavení regulace podsvitu. Na konektoru pin č.1 je zem (brown, tedy hnědá), na ten zapojit černý mínus od LEDek, pozice 3 je podsvícení tlačítka (barva gn/ro tedy zeleno/červená), na ten zapojit plus od LEDEk. 8) Protáhnout si kablík k levému a pravému ofuku. Jde to i jakýmkoli tvrdším drátem od středního tunelu, kdo chce být pečlivý, sundá kastlík spolujezdce a vyndá budíky a jde hezky současně se stávající kabeláží vozu. 9) Zapojit konektory, vyzkoušet že vše svítí, vyzkoušet že se kolečka točí bez drhnutí, zacvaknout boční ofuky, střední kastlík a machrovat před stopařkama :) Přikládám fotky od PASATA , pro zájemce o samovýrobu i nákres DPS a schéma zapojení spínače z ELSY. Sadu 4ks hotových LED s připravenými konektory a kabely na protažení lze objednat přes SZ, vč. dobírky stojí 500 Kč . Použité LED a SMD odpory: http://www.gme.cz/cz/led-plcc2-white-1200-120-p960-071/ http://www.gme.cz/cz/r1206-390r-1-p900-332/ side_a.pdf side_b.pdf spinac.pdf
  13. Jestli v tom běží IGO, coz je nejpravdepodobnejsi, tak do toho das aktualni mapy bez problemu, ale myslim ze jedine pres SZ, postovani linku ma warez je tusim zakazany pravidlama.
×
×
  • Vytvořit...