romario Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ahoj,chci se zeptat.Uz to zkousim po nekolikate ale jeste jsem na to neprisel.Slo by nejak vysadit vyklapeci dvirka od kasliku spolujezdce?Chtel jsem je prelakovat do jine barvy ale nejak nemuzu prijit na to jak tu vyklopnou cast oddelit.Jde to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Panty tych dvierok sa daju vytiahnut, musis ale skrinku vymontovat. A je to strochu piplacka, je k nim zly pristup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 mam jeden kaslik navic,ale uz jsem ho poslal do vecnych lovist,ve dvirkach dole jsem vytlacil ty osicky ale pri pokusu vysunout ty haky jsem zabral asi trochu vic nez bylo zdravo a jeden hak jsem zlomil ;) .Radeji to nebudu pokousel nerad bych zrusil i ten kaslik co mam v aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 No tak to přelakuj v celku, ne? Zadní část a vnitřek oblep zakrývací páskou atd. určitě to bude rychlejší a snadnější, než se piplat s odděláváním těch dvířek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.