Guest Matuso Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Zdravím,muže někdo prosím poradit? Mám 1,9 TDI 77KW r.v. 2008 dotaženou z Německa. Do teď žádné problémy vše super. Asi před týdnem jsem začal mít menší problémy. Teplota motora se mi začala zvedat až po cca 15 km jízdy do kopce. a to fakt jenom o minimum. Pokud stojím na místě a držím ji na volnoběhu na 2500 ot./min, tak cca po 12min je na 90 stupnu a topí jak má a pak i počas jízdy drží. Minulý týden jsem si nechal vyměnit rozvody, vodní pumpu a termostat a nic se nezměnilo. děkuji za odpověď Matus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 kdyz vyjizdis mas zapnuty topeni a vetrak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Mam obdobny problem a chtel bych touto cestou poprosit o radu. Zakoupil jsem OII 2008 po operativnim leasingu, dolezeny servis atd. Muj problem cni v tom, ze auto si neudrzi teplotu, myslel jsem, ze je to termostat, doslo k vymene, ale nic se nezmenilo. Prosim o pomoc, dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 8, 2018 Sdílet Odesláno Únor 8, 2018 Nechci zakládat nové téma, auto se mi nechtělo zahřívat na 90 dle budíků, jenom když jsem jel do kopce, tak to vylítlo na 90 a pak zase dolů klidnou jízdou. Tak těch 80-85 tam bývalo. říkám dobrý, vyměním termostat.Ted zahřeju po výměně termostatu auto tak nejvíc na 70 klidnou jídou. Venku zhruba 0-5stupnů po celou dobu zkoušení, takže podmínky zhruba stejné. Zkoušel sem chvilku po příjezdu to napíchnout a dle budíků teplotata 65 a VAG ukazoval 59. To by tak mohlo sedět že. Vím, co se v tématech řešilo, že klidně budíky kecají o 20 stupnů. Ted otázka, jestli ještě mám vyměnit čidlo nebo zkusit zase jiný termostat? Na vagu žádnou závadu nemám. Může čidlo ukazovat nižší teploty než ve skutečnosti? U O2 je myslím čidlo jednopólový že? A signál z čidla jde do jednotky a pak nějak na budíky? Jinak auto topí pěkně, i náběh do těch 70 st je zhruba stejný jako předtím cca těch 5km a když jsem šahal na hadici po pár kilometrech před termostatem, tak byla studená. takže nemá někdo nějakou radu. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 9, 2018 Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Ja měníl termostat před tydnem a po roce co mi pořad padala teplota i v létě tak je vše OK. Zahřeje se a drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.