miltas Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 potřeboval bych radu ohledně chladiče a zimu,, co mam nalit do nadobky co chladí chladič,, odstrikovače oken jsem si dolil nemrznouci směs ale nevim co mam nalit do ty nadobky vedle.. ted je tam ruzova kapalina,, dikes moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Nic, ta kapalina je nemrznoucí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Nech si zkontrolovat na kolik to mas namichane a pak muzes resit co dal. Jinak tam prijde nemrzka G12 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tohle téma se hodí spíše do OCTAVIA I > Různé > takže jsem to sem přesunul. Jinak mám najeto 270tisíc a nikdy jsem tam nic nelil. Takže bych to asi neřešil. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 ;) ja 297000 a taky nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 ja pri rozvodech daval novou G12 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 No zrovna u chladící směsi se použitelnost počítá na roky, ne na kilometrový průběh. Klasická G12 tři roky, "longlife" G12++ pět let. Inhibitory koroze v ní nejsou zbůhdarma. Tím však nechci říct, že by motor po opomenutí výměny zkolaboval. Jen je dobré na začátku zimy změřit mrazuvzdornost/hustotu a případně dolít. Výměna se může pěkně svézt s výměnou rozvodů - viz výše. (pokud není ultranízký roční průběh). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Taky jsem ji měnil v únoru při rozvodech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Jo jo, výměna je po čase dobrá. Něco jako u brzdovky. Navíc nová je opět pěkně tářivá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Ja slisel ze G11 je po treh leteh, G12 po peti a G12+ po sedmi. Ja mam G12 a gdo vy jestly negdy byla menena, ja strikackou odebral z nadrze pul litru toho co tam bylo a nalel litr koncentratu G12 snad to vydrzi tuto zimu a pristi se uz bude menit. Takhle jsem ji aspon prodlouzil zivotnost. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 ...Ja mam G12 a gdo vy jestly negdy byla menena... Pokud si už podstoupil výměnu rozvodů, měli by ti vyměnit i pumpu, tzn. i chladící kapalinu ! S životností kapilin G12, G12+ a G12++ si pomůžemu určitě na netu, mě to takhle řekli "odborníci" v autorizovaném servisu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 diky za rady a muzu to viko normalka otevrit nebo musim do servisu, protoze mam uz kapalinu na MIN tak bych asi jen dolil,,,takže jestli to muzu otevrit nebo ne dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Proč bys to nemohl otevřít ? Akorát to otvírej při studeném motoru. Před dolitím se ještě podívej, kde máš hladinu když je motor na 90°C... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 tak jo diky moc,, zahřeju motor otevřu a doliju,, třeba tu G12 snad to namichat muzu,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 tak jo diky moc,, zahřeju motor otevřu a doliju,, třeba tu G12 snad to namichat muzu,,, ŠMARJÁ NÉ, neumíš číst ?? Jen se podívej kam sahá hladina když je to horký, může bejt, že bude úplně vpohodě ! POTOM NECH VYCHLADNOUT !! Nahoře píšu !!!DOLÍVEJ PŘI STUDENÉM MOTORU !!! Jak tak na to koukám, seš na dobrý cestě se opařit tím sajrajtem a to není nic, co by kdokoli potřeboval !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.