okta7 Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Už to má aj on? Super, či? Tak to šetrenie je tam zjavné, tie peniaze sa ti vrátia, toho sa obávať nemusíš za žiadnych okolností aspoň teda môj pohľad na to je taký. Je to dobrá vyhliadka povedal by som aj že konečne si čoraz viac ľudí začína uvedomovať, aký má LPG význam, že čo sa týka financií, tak, že ten zmysel tam proste je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 Na jednej strane super, som rad, ze sa na to dal, ze bude setrit aj v takomto smere pretoze ozaj jeho to auto mesacne nestalo malo penazi, ked furt brkal niekde na aute. Takto aj ked bude behat, tak to vyjde menej a to vnimam ako pozitivnu zmenu, aspon bude setrit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastislav.r Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Zdravim, neviete mi niekto prosím poradiť? Mám záujem o kúpu Octavie 2, LPG originál od vyroby. Auto po prepnutí na LPG silne klepe. Po zvýšení otáčok to ustavae a stále menej počuť. Na benzín ide auto pekne, neklepe absolútne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Ono je normalni, ze LPG dost klepe, to delaji LPG vstriky. Ja mam treba Lovato a to taky dost hlasite klepe. Pokud by jsi chtel mit tiche LPG, tak by jsi musel koupit nove tiche vstriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastislav.r Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Nie nie, ja som pred tým už mal LPG a viem, že vstrekovacie robia tak trochu tuk tuk ale toto je naozaj silné až nepríjemné. Ale len pri LPG. Nejde mi sem nahrať video. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Nahrej video na youtube a dej sem odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastislav.r Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Klepanie po prepnutí na LPG Video 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 To je normalni klepani od vstriku. Pokud byly driv tissi, tak je mozny, ze je nejaky nebo vsechny uz vychozeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastislav.r Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Aha.lebo toto je naozaj silné hlučné. Ale ďakujem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Natocim moje vstriky a dam ti sem video na ukazku at vis 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Moje klepani 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastislav.r Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Máš to trošku hlučnejšie aj ty. Máš pravdu. A nemôže to byť nič ine? Napríklad že po prepnutí na LPG už pocut ventily kôli vyšsiemu bodu horenia a pod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Ja to tak mam hlucny od montaze LPG a je to tim, ze jsou 2 druhy vstriku. Hlucnejsi ma vetsi vule a mel by dele vydrzet, tissi vstriky tolik neklapou, ale diky mensim vulim jsou nachylnejsi na poskozeni necistotama. Mel jsem ty vstriky nedavno jeste vic hlucny, ale po doklepnuti tech talirovych pojistek jsou vstriky vic na pevno a tak se i trochu ztisily. Ventily to urcite nejsou, uchem zjistis, ze klepot opravdu vychazi ze vstriku. Pokud chces mit tissi LPG, tak dat jedine nove tissi vstriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.