p.dohny Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Ahoj, prodám ze své Octavie kombi (jedničková) zámek pátých dveří. Funguje OK. Originální díl. Přikládám foto. Cena 300 Kč. Možnost předání v Brně. Odkaz ke komentáři
Manďák Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Asi blbej dotaz, ale je to čistě samotnej mechanizmus? S tim že bych to tam dal (nezamyká se mi kufr) a bylo by to ok a s klíčema bych nic dělat nemusel? :) V tom případě bych měl zájem. Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Je to mechanismus zámku. Jestli máš špatnou vložku, tak to nepomůže. Odkaz ke komentáři
Manďák Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Ach tak :) Jednoduše když zamknu auto centrálem, kufr zůstane odemčenej. S tim, že nevim jestli funguje bez centrálu, protože tam nestrčim klíč (klíčová díra u kufru je z nějákýho neznámýho důvodu vylágrovaná, ale tim to neni, i v tom stavu ještě zamykal). No stačilo by mi kdyby se jen zamykal na centrál, ten klíč tam strkat nepotřebuju. Nejsem si jistej co s tim zámkem mám a jestli by to pomohlo, takže bohužel asi nic. :-( Odkaz ke komentáři
Manďák Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 U toho je možný že je taky fuč, protože nesvítí světlo, a neukazuje to otevřenej kufr. No ale u zámku by byl spíš opačnej problém, zamykal by se sám ne? Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Já se ptal prodejce u tebe by to mohla bejt i přelomená kabeláž v průchodce,těžko říct. Odkaz ke komentáři
Manďák Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Ahaaa, promiň... mlčim... :D Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 JJ mikrospínač v pohodě - měnil jsem zadní dveře kvůli korozi a zámek fungoval bez problémů. PRODÁNO Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky