LuTri Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Zdravím, Chci se zeptat máte je stále ? 0 Quote Link to comment
LuTri Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Zdravím, Chci se zeptat máte je stále ? Zdravíím, Chci se zeptat nabídka je stále aktuální ? Díky :) 0 Quote Link to comment
danikd Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Ano vse skladem, dorazily i cervene a nedostatkove modre PLCC2. Piste SZ. Dan 0 Quote Link to comment
danikd Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 Aktualni, vse zatim skladem. 0 Quote Link to comment
danikd Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 UP, zasoby bilych PLLC2 se tenci, nevim jak to bude s dalsi dodavkou, kdo se rozhoduje, nemel by moc vahat. 0 Quote Link to comment
h2oenergy Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Zdar všichni, posílám pár fotek ovladačů s diodama od Dankina. Provedené úpravy: Základ co bylo zelené převedeno na červenou, budíky do bíla a rafiky do červena, columbus krom upravení led upraven na soft alá VW, u climatronicu je síla nastavení a potvrzení tlačítek v bílé a maximum je označeno červenou diodou. Bohužel foťák si dělá co chce a nejpřesněji je barva červená na fotce s přepínačem světel (iconka parkovací a podkávacích světel to vystihuje nejpřesněji). Jinak se jedná o OII r.v. 2008 4x4, provedené úpravy: fl. clima, fl. parkal, výhřev sedadel, senzor deště a světel. Volant, řadička a ručka kůže obšitá červenou nití. 0 Quote Link to comment
kocka87 Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 to danikd: máš SZ 0 Quote Link to comment
h2oenergy Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Tak trochu jiný Columbus :) 0 Quote Link to comment
Kašpi17 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Zdravím šéfe :) jestli jsem to pochopil dobře tak máš originál diody do budíků co montuje škodovka?Já totiž měl už jedno auto podsvícené ale ne origo a nešlo to ztlumit ani rozjasnit tak jsem se chtěl zeptat zda tady na těch to funguje a navíc tamty docela řezaly do očí jak nešly ztlumit 0 Quote Link to comment
danikd Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Ahoj, prodavam original Osram diody, s akorat svitivosti, neoslnuji a jsou normalne regulovat. Co tam ted presne dava Skoda ( respektive jeji subdodavatel ) je otazkou, uz jsem videl asi troje budiky ( auta cca 2010 ) a diody nejake srackovite, celkem to odchazelo. Zkusenosti s mymi LED musis poptat, myslim ze je kupa spokojenych zde i ne jinem foru :) Dan Edit: Samozrejme jestli ti to nekdo udelal z nejakych vysoce svitivych diod, pak neni sance to kloudne zregulovat, naopak sance ze se nekde vysekas je vetsi :) 0 Quote Link to comment
xxhans Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Ahoj, chci se zeptat na ty červené led. Sháním na podsvícení vypínačů. Už sem vyzkoušel několik druhů, ale moc to nesvítilo. Můžeš mi poradit jakou asi tak svítivost? Stačilo by těch 450mcd co máš? 0 Quote Link to comment
danikd Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Ahoj, No klasicke podsviceni vseho tebas v O2, aby to vypadalo jako v Audi neni potreba tech 450mcd, to je strasne moc, staci ty co mam v nabidce, do 150mcd... pak delaji i diody ktere maji cca 10-20mcd, vetsinou do prumyslovych kontrolek, ty jestli jsi tam mel, tak to je opravdu malo. Dan 0 Quote Link to comment
Recommended Posts