technikus Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Nějaké přehledné informace (motory, výbava apod.) ==> ZDE <== xenony prý nebudou, nicméně plno zajímavých asistentů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 no nevím, pochybuji, že ve Fábii bude nějakej čtyřválec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Vždyť to v tom článku uvádějí ... otázka je tedy jaká bude realita, nicméně dneska jsou přeplňované motory módní a navíc to není stavěný na koupi auta na doživotí, ale jen na pár let a koupit si další ... Ale ne, to bych Škodovce zase křivdil, prostě se jim občas něco nepovede, každopádně se prodl. záruka jistě hodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 44kW a 55kW. kdo navrhnul, ze by tam tyhle motory mohly byt a kdo rekl, ze to je dobrej napad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Ja mel Citigo 55 kw a nerekl bych, ze je to nejaky lenoch. Tzn.pro lidi pohybujici se po meste je to naprosty ideal. Ten, kdo planuje jezdit vice a s kompletni rodinou (typicky 2 dospeli a 2 deti), priplati si za patricny motor a bude taky jiste spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Já jsem jen zvědav,jaký bude mít úspěch.Přeci je Rapid Spacebak je vcelku povedený,tak nevím nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 no ale kolik vazi Cigo a Fabie III (1t) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 F2 (cca 1.1t), tedy zase o tolik tezsi neni (Citigo cca 0.93t) - to je ridic a spolujezdec nebo silnejsi ridic a neco malo v kufru :) U F3 pocitam, ze by mohla byt lehci nez F2. Nicmene co tu vlastne resime s vahou? Komu budou vyhovovat nizko kw motory, stejne si to koupi a treba rovnou v social vybave...ne kazdy prahne po aute s nadupanymi kw a s pretikajici vybavou za nemalo penez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 (upraveno) protoze vaha ma nejvetsi vliv ze vsech ostatnich aspektu? neresim maximalni rychlost, ale nejakou agilitu, kdyz to jsou auta hlavne do mesta. V realu moc nefunguje co komu vyhovuje, ale na co ma prachy, kdyz vermomoci chce novy auto. Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Tak zase si to najde svoji skupinu zakazniku, jiste nebudou u Fabie 3 prevladat firemni auta jak je to treba u Oktavek...u Fabie 1. a 2.generace hodne lidi slo primarne po HTP a jak se prodavaly. Navic mely retez a odpadlo reseni turba, i kdyz mely zase jine mouchy... Me spis nepotesila informace, ze to nebude mit ani za priplatek xenony. F1 a O1 je mohla mit a nyni po Rapidu zase jen Oktavka, Yeti a Superb... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 (upraveno) jo, najde a nemalo. Bohuzel vytaceni motoru je dneska sproste slovo a ze tyhle moturky vytacet potrebuji jako sul. A xeny to nema, protoze to ma byt levne plastove auto. Dochazi k usporam a rozmelneni pro dalsi modely. FIII bude pod Rapidem, takze jsem zvedavej na intros. Predpokladam, ze to bude upraveny Cigo. Asi by mi to bylo uplne sumak, kdyby se nehonosili, jak chteji pritahnout mlade a do zakladu narvou toto. Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 a ja dufam ze interier bude v lepsej kvalite ako preplastovany rapid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 v uplnem zakladu to ma mit predni svihadla, takze bych na lepsi intros nespolehal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 ZDE byl zveřejněn seznam motorů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 ...pokud to tady ještě nebylo, dle mého věrný předobraz: http://www.motoroids.com/news/rendering-upcoming-2015-skoda-fabia-rear-portion/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 To jsem presne cekal, debata na tema male moturky. Kdo z vas v tom uz jel a muze rict nejake skutecne poznatky? Nikdo :-) Nicmene budete mile prekvapeni. Navic tyto motory jsou z hlediska spolehlivosti na tom daleko lepe nez mnoho ostatnich s turbem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 no to by mě zajímalo které jsou ty lepší oproti těm horším .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 s-talker:S tím motorem 1.0 55 KW jsem jezdil dvakrát v Citigo-jednou 3dv. a 5dv.Oproti HTP je to tiché a ta 55 KW verze je v Citigo příjemná na ježdění.Zkušenosti s tímhle litrem mám. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 zajimalo by me, jak by ten motor daval 5000 km / mesicne. jak moc spolehlivy pak bude. kazdy motorar vi, ze tohle snizovani objemu a zvysovai vykonu uz ma svy hranice a to se projevuje v zivotnosti. ale je fakt, ze tihle lide si to koupi na cestu kolem komina, takze to je asi burt. kazdopadne bojovat za tyhle motory, ze jsou lepsi nez ty vetsi, nevim nevim. ma to vice aspektu. minuly tyden jsem videl jednu zlutou a jednu bilou na D8 a R10... zamaskovany to sice je, ale je to hodne poznat a za me opravdu o nicem. lepsi nez nakopnuty ptace do xichtu (Fabia II) ale cekal jsem malicko vice. nevadi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Slo mi primarne o pocet poruch tohoto motoru, samozrejme ze pokud by jsi jezdil 5tis mesicne, asi to nebude uplne idealni. Rozhodne za to nebojuju, ale jsem tim motorem mile prekvapen. Tim ostatnim s turbem jsem myslel primo jeden urcity motor pro FIII, ale to bych nerad rozvadel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Taky mam vlastni zkusenosti (8 mesicu a cca 12700km) s Citigem 55kw a nemohl jsem si ho vynachvalit oproti puvodni 74kw Fabii (zrala benzin, olej a jeste to nejelo temer ani z kopce :D ). Ano, Citigo nejezdi 220 po dalnici nicmene byla radost se s nim kamkoliv vydat (dlouhodobou prumernou jsem mel po Praze a cca jednou mesicne D1 Praha-Brno-Praha 5.6l/100km). Otazkou je, co stejny motor udela ve Fabce. Na druhou stranu chapu, ze ja v Citigu jezdil primarne sam, obcas ve dvou a zcela minimalne ve 4 takze i kdyz bude stejny motor ve Fabce, nebude to spravna volba pro firemni auto na denni trajdani po D1 nebo ctyrclennou rodinku. Ale pro mlady par nebo naopak starsi par to vidim jako dobrou volbu za rozumny penize. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-fabia-odhalila-motory-ma-jezdit-uz-za-3-1-litru/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) Ta jejich spotřeba, to jsou zase pěkné kecy v kleci.... Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 3,1 v laboratori :) nebo s panem Platnerem za volantem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Dnes odhalena další fotka detailu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 To je hezké - aspoň v detailu.. Trochu jako Polo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Však je to sourozenec, né-li skorodvojče.... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Detail hezký, ale pokud to nebude mít xenony (ani ty slabší co má Rapid), jak to prosvítí přes onu čočku běžná žárovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Tak, jako u OII FL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 predpokladám že toto svetlo nebude v základnej výbave.. to by bol hodne veľký luxus aby všetky FIII mali LED denné svietenie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.