jar_da Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 (upraveno) konečně je navi tam kde má být, v horní části palubky, podobně to mám u G6, ale bohužel to jsou jen jediné případy, kdy to koncern takhle udělal, tedy mimo Turka a OOOO P.S. a konečně se taky někdo probudil a přišel na to, že dnešní mobily toho umějí podstatně víc než media automobilek, problém s navi? proč? přeci ji každej má v mobilu a přizpůsobenou k obrazu svému, to samé kontakty a jejich řazení do skupin apod. tak doufám, že tímhle směrem to půjde dál a auto bude přebírat funkci nejen zobrazovače, ale půjde dotykový displej v autě používat stejně jako displej na telefonu. Upraveno Září 12, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Exteriér super, ale ten interiér na skutečných fotkách je zklamání, ty výplně dveří jsou, stejně jako u všech posledních Škodovek, opravdu strašné :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Zase je potřeba to brát tak, že to je malý levný auto mainstreamové značky, takže to nemá být výstavní skříň automobilky ani prémiová záležitost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 No jo, ale OIII na tom není o nic lépe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Jo, tam už to je něco jinýho a člověk by v dané třídě čekal nějakou úroveň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Od 2.10. půjde objednat a od 11.11. budou na salonech probíhat testovací jízdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 (upraveno) Dnes přišlo, tak se s vámi podělím. 125krát jinak – 125krát Vaše Skutečně osobní automobil neslouží jen k přepravě osob, ale především ladí s Vaší osobností. U třetí generace modelu Fabia můžete kombinovat různé barvy karoserie, střechy, vnějších zpětných zrcátek, kol z lehké slitiny a interiéru. To je 125 variací – 125 jedinečných Fabií. V designu novinky se snoubí tradice s budoucností. Zatímco přední a zadní světla vzdávají svou krystalickou strukturou hold odkazu českých sklářů, ostře řezané linie na kapotě a bocích byly převzaty z konceptu ŠKODA VisionC. Ke spatření bude nová ŠKODA Fabia v rámci Designbloku (Praha), který se koná 7. - 12. října 2014. ...nebo na oficiální premiéře na autosalonu v Paříži. 4. - 19. října 2014. Výbava: KESSY, MirrorLink, Smartgate, dešťový a světelný senzor, Driver Activity Assistant, Front Assistant s radarem a funkcí nouzové brzdy, 6 airbagů, multikolizní brzda jako součást standardní výbavy. Upraveno Září 12, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Laurin pekne pekne potom napíš dojmy :) a ináč.. celkom sa mi tá F3 ľúbi.. ako druhé auto do rodiny by som nejaké to TSi aj prijal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 zkusím si ji půjčit na víc, než předváděcí jízdu. Velká škoda, že ty modely nevychází na Žamberk, mohlo by být pokoukání a určitým způsobem i magnet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Takovej Fiat Stilo...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 (upraveno) Upraveno Září 13, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 (upraveno) No ta fotka žluté zepředu je děsná, ale jinak se musí nechat, že se mi na "amatérských" fotografiích exteriér líbí čím dál tím více. Jsem na ní docela zvědav v reálu :) Upraveno Září 13, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 to je pošťácká! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Dnes focena kolegou. Uz jezdi bez maskovani :) Ty LED mi prijdou, ze docela oslnuji... Na octavce to zase neni vubec videt, takze naopak jedine dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 By me zajimalo kolik bude stat v plny palbe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Já bych řekl, že v plné palbě se vším všudy bude tak za 550 tisíc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Další článek s fotkami a videem Fabie ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Dnes jsem jí viděl v (asi) plný v Benetu a obecně tam kolem jich několik jezdilo, vč. varianty Combi. Přední světla s LED jsou chytlavý, působí to poměrně vyváženě, ale přece jen je to pořád o chlup vyšší. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johnny_P Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Dnes jsem jel po D11 od Hradce ke Kolínu a předjela mě kolona(asi 10 aut) Fabií III s maskováním ve verzi combi. a za nimi ještě 6 seatů toledo taky na převozních RZ s předními LED světly(ne denní svícení, ale komplet LED) :D B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) docela to jelo :D tahle měla klasický "jen žárovkový" lampy Upraveno Září 26, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 těšte se na Paříž! Zajímavý varianty interiéru, barevný kombinace. Dobrá přehlednost vozu i z vozidla, pohodlné sedačky (i při dlouhém sezení-čekání). ;) Já jsem, sám za sebe, spokojený. A rozhodně se vyplatí si počkat i na tiskovku B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Trocha stylingu ZDE (ve článku je odkaz na mini konfigurátor laku + kol + interiéru a musím říct že nádhera v některých kombinacích) Ve článku je i fotka se základní manuální klimou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 To vypadá dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 jj, FIII se mi líbí, a konečně krok vpřed proti předchůdkyni, uvidíme co naživo materiály a zpracování, tlumení hluku apod., aby to nebylo jako u přechodu OII na OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Treba nebude spatna zatim se mi libi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 (upraveno) to je krásný, že tam jdou dát barevný kombinace, tuna elektriky, velký kola cokoliv... jenom motorizace s jizdními vlastnostmi se dostaly někam dozadu na seznam:( Věřím ze fabie RS s normálním motorem a možnost vybrat manuál, ze by se mohla prodávat slušně... Upraveno Září 30, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Že by combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 jj nevypada zle na press fotkach/montazich : http://www.autofilou.at/2014/09/so-kommt-der-2015er-skoda-fabia-combi.html nekde uz bylo psano ze RS nebude ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 to je krásný, že tam jdou dát barevný kombinace, tuna elektriky, velký kola cokoliv... jenom motorizace s jizdními vlastnostmi se dostaly někam dozadu na seznam:( Věřím ze fabie RS s normálním motorem a možnost vybrat manuál, ze by se mohla prodávat slušně... No co jsem se bavil s lidmi co s tímto mají co do činění, tak zrovna jízdní vlastnosti podvozku jsou velice dobré a motorizace? myslím, že 1,2 tsi v silnější variantě a šestikvaltem není vůbec špatně pro auto téhle třídy, velikosti a navíc bude lehčí než současná FII .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 RS zatim nebude, mozna za par let, az VW neco odklepne Skodovce a treba nakonec budou nekdy v budoucnu i ty xenony. Ta kombi je nadherna! Jen to bohuzel lip vypada na fotce jak pak nekde v realite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.