Lucasse Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Urcite Vitto, kdyby si chtel lepsi kvalitu, tak dej vedet. Dam jim echo a mozna dorazime. Spis se nam ale moc nechce vysedavat v hospe :-/ At je kosa nebo ne, radsi klabosime u aut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 na to bude na jare dost srazu ;) stepit si brno je skoda ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak to uz se tesim na jaro ;) Brnensti clenove klubu jsou supr lidi, ale kazdej sraz prosedet v hospe je velka skoda. Na jare se mi tedy snad podari dotahnout dalsi lidi s octavkama ;) Do te doby budem klepat kosu venku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 no tak ted v zime radeji vsichni sedi v hospe, i praha se sejde v hospode protoze venku to je o nicem :) na kecani u aut mame cely leto :)) sem v klidu :) v lete jsme je meli jen venku :) taky je fakt, ze my co jezdime 10 let na srazy, si u tech aut uz tolik povidat nemusime a spis pokecame u pivka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak jedna z posledni doby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Safra, uplne jsem na tohle vlakno zapomnel, skoda toho VUT srazku, mam to kousek Fotis paradne, pacholku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Jedna západovka s Darjou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Ta krajina je krasna, ale auto je uz trosku moc HDR podla mna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 To mi nepříjde, ale dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 V čom robíš tie HDR úpravy fotiek? Ja som tiež skúšal, ale výsledok bol zlý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Fotka je tvořena z jednoho podexponovaného a přeexponovaného snímku kvůli kvalitě (z jednoho snímku jsem to nechtěl vytahovat - vzniká velkej šum v detailech). V PS pak následně složeno do vrstev s použitím pár přechodů v maskách. Kdybys s tím potřeboval helpnout, tak napiš zprávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Sraz OIII v Brně - tahle sobota 10.5.2014 v 15 hod. Místo srazu bývalý fotbalový stadion za Lužánkami u Boby centra - http://mapy.cz/s/9xA2 Počasí zajištěno a i jedna dívčí posádka s růžovou OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ronik Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Darja prodělala zadní roztažení .. o 3cm. Na třetí fotce je před a po instalaci. IMAG0720_zmenseno.jpg IMAG0738_re_zmenseno.jpg IMAG0711_0744_slouceno.jpg Vcelku vkusný tuning. Pěkné. Hlavně to moc nepřeplácat !!!! To by pak veškerá námaha přišla vniveč. :( Chtěl jsem se zeptat, kde lze sehnat ony rozšiřující podložky na ta zadní kola? Také zvažuji jejich instalaci. Děkuju za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Diky, jeste by to chtelo vetsi kola :) Treba na jare. Jinak objednal jsem je na eshopu, uz bohuzel netusim kde, koukam do mailu, ale pravdepodobne uz smazano. Na netu je toho ale plno a je celkem jedno kde koupis (samo 5x112). Vsechno bude tusim na stejny brdo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) Tak nastal čas na přechod na 18" :) nuže... Prodám - LETNÍ - pneumatiky Dunlop Sportmaxx RT 17"- 4ks- v rozměru 225/45 R17- rychlostni a zátěžový index: 91W (270kmh)- bylo na nich najeto zhruba jen 12tis. km- u 2ks hloubka dezénu 7mm, u dalších 2ks 5,5mmDůvod prodeje: změna disků na 18"Preferuji osobní převzetí na Sev. Moravě (Hanušovice - Šumperk a okolí - dle domluvy)Cena dohodou :) Prodáno. Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem Lucasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.