Guest Michalcop Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Mám škodu Octavia 1,9 TDI 81 kw rok 2001, žena chtěla nastartovat a zadávala pin na neoriginálním alarmu což se jí nedařilo, protože v palubní desce cvaklo nějaké relátko a displej akarmu zhasnul, proto jsem alarm vypnul. Když jsem chtěl potom nastartovat úplně zhasly kontrolky na palubní desce, i když otočením klíče se startér točí, ale motor nenaskočí. Jdu stěrače, světla a slyším vždy cvaknutí toho relátka a nic nenastartuju a palubka je tmavá bez kontrolek snad by to mohla být spínačka, ale nevím děkuji předem za jakoukoliv radu někoho, kdo měl podobný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 mohla by to klidně bejt vybitá baterie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Michalcop Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 mohla by to klidně bejt vybitá baterie když točí startér, jdou světla a stěrače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 ty kontrolky svítěj a zhasnou až při startu? při otočení klíčku problikne žhavení? je jistota že je ten alarm vypnutej a že neblokuje motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Michalcop Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 ty kontrolky svítěj a zhasnou až při startu? při otočení klíčku problikne žhavení? je jistota že je ten alarm vypnutej a že neblokuje motor? na palubní desce nesvítí vůbec nic a alarm je vypnutý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 kouknout na pojistky a pak bych šel asi po spínačce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Michal načo tie citácie?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Michalcop Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Michal načo tie citácie?? aké citácie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 citujes bezprostredne predchadzajuce prispevky. A to je proti pravidlam fora... Pouzivaj tlacidlo odpovedat, ktore je dolu a nie to na poslednom prispevku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.