Přejít na obsah

...white label...

Doporučené příspěvky

Podvozek LowTec:

Plusy:

Podvozek se dá štelovat nejen na pružině, ale i na celém těle tlumiče je závit. Tzn. si můžeš naštelovat nejnižší výšku a zároveň nastavit nejměkčí setup. Snížit auto mužeš opravdu až na krev. K podvozku ti dodají i kratší kosti stabilizátorů. Vše sedí, s montáží nebyl problém.

Mínusy:

Dodací lhůta byla přesně tři měsíce a peníze chtěli dopředu, což u firmy v Německu kterou jsem neznal nebylo zrovna příjemné. Při jízdě na rovném terénu, kde jsou jen malé nerovnosti, a jedu velmi pomalu na volnoběh slyším (ale jen já) lehké vrzání od zadních tlumičů a sem tam (cca jednou týdně) si vrzne i přední.

post-21543-0-54642300-1367215035_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No dodacia doba bola dost dlha,za co sa ti ospravedlnujem,ale tieto tuhostne stavitelne nie su bezne skladom,takze ich bolo treba uplne cele vyrobit,mozno keby sa viac predavali,bolo by to rychlejsie :( inak to vyzera dost dobre :) a prave aj platba bola robena nam cela dopredu,leboak by ostal na sklade,je to dlhodobo nepredajne:)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak cca po 2tis. kilometrech mi vytekl zadní tlumič. A to jezdím opravdu velmi opatrně. Takže jsem nahodil serii a budu odesílat tento tlumič na reklamaci. Kdokoli bude chtít v budoucnu tento podvozek, tak zde můžete sledovat jakým způsobem se továrna k reklamaci postaví.

Jinak jsem pořídil nějaké koncovky a popřemýšlím kolik a jakým způsobem nahodím :palec:

post-21543-0-89112800-1372951077_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Před měsícem okolo nájezdu na HK. A nebylo nás víc? To jsme myslím jeli na Collision. Mno já opravdu jezdím velmi pomalu, ale občas mě strhne dav, ale to je fakt vyjímečně. Normálně jezdím po dálnici tak 100/110 a po šoustkách kolem 80km/h

Policie zatím nic. Nikde v zákoně není nic napsáno o použití předních mlhových světel, takže když mě zrovna s nima nechytí, tak mi můžou ........dát třebas za ten nápis na čelním :lol: Já to tak neřeším. Společenská nebezpečnost mých přestupků je minimální, dostanu to za 200,- a jedu dál :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...