peakt Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 (upraveno) Tak a renovace laku konečně hotová :) Udělal jsem všechno podle návodu,co mi Porzelack zaslal a výsledek je super. Jsem víc než spokojený ,ale nutno dodat,že to byla fuška 1.umyl jsem auto naposled běžným šampónem od Sonax 2.Pak jsem umyl pomocí pěnovače na vapce auto Aktivním šampónem Porzelack 3.Nanesl a rozleštil strojně jemnou zelenou brusnou pastu Porzelack (foto 5) 4.Nanesl a rozleštil strojně leštěnku Super Cut Porzelack 5.Nanesl a důkladně rozleštil ručně vosk Porzelack 6.Jelikož od past a vosku někde zbyla zaschlá vrstvička a to hlavně v plastech a gumách,tak jsem pak auto nakonec umyl šampónem s voskem Porzelack Upraveno Červenec 12, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Moc pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Super, takhle to má vypadat Já když leštím a voskuju, tak zakrývám lišty a všechny venkovní plasty malířskou páskou, kterou pak strhneš a nemusíš dostávat leštěnku a vosk pryč z plastů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Dakie: Tak se to totiž má správně dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 díky za pozitivní komentáře :) na fotce to tak nevynikne,ale auto se nádherně rozzářilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Nádhera , takže jsi s Porzelack spokojenej? Doufám že jsem poradil dobře... :) Jinak já jsem dneska taky umyl octu a zítra se bude leštit, ale už teď se mi vůbec nechce, když vím jak po tom budu vyřízenej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 jo,jsem maximálně spokojenej - díky Konny Se ti ani nedivím,že se Ti nechce,je to opravdu fuška.I já to rozvrhl na dva dny. První den jsem umyl a auto přejel zelenou brusnou pastou a druhej den zbytek :) Jinak co mě opravdu fascinuje,je to,jak je lak teď krásně hlaďoučkej <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 To jsem rád, že jsi spokojenej . Jinak je to fakt příjemný, když si přejedeš rukou po vyleštěném laku ;) . Já už to mám za sebou, sice jsem to leštění trochu ošulil, protože jsem nepoužil Super Cut, ale jen finální vosk Porzelack, ale i tak jsem spokojenej (oba vosky bych dnes nestihl nanést). Dále jsem vysál komplet interiér + kufr, očistil komplet okna a zakapal lakovou tužkou nebo jak se tomu říká větší oděrky od kamínků na kapotě a blatníkách. No jsem rád, že to mám za sebou, ale jako rozcvička na má záda je to super (jsem 3 měsíce po operaci páteře) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) A víš ,že podle Porzelacku se nemá vosk ani šampóny od nich kombinovat s jinými výrobky :) :) Já osobně se tomu taky neubránil. ;) Kamínky jsou prevít a přední kapotu mám od nich docela KO :( Kdyby měli nějakej barevnej vosk,tak ok,ale takhle jsem někde musel kamuflovat a taky použít jinej výrobek,než od nich B) Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Já myslím, že je to jedno když použiješ šampon jiné značky :) . Jinak ty oděrky od kamínků mě taky dost štvou, ale co nadělám (kapotu mám taky KO), to bych musel přelakovat min. půl auta a aby to vypadalo dobře, tak bych musel udělat celolak, což se mi neoplatí a navíc na to ani nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Tak to jsme na tom stejně :) Ještě že jsou ty tužky a barevný vosky.Já jsem barevnej vosk od želvy dával po zelené pastě ještě před Super Cut a voskem a myslím,že se to povedlo :) Jinak koukal jsem,že uvažuješ o Detailingu. Taky jsem o něm přemýšlel,ale myslím,že pro naše okamínkovyný laky je to zbytečnej luxus :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 S barevným voskem nemám zkušenosti, ale ta lakovací tužka je dobrá, jen to jde z blízka poznat, že to tím bylo opravovaný :) . Jinak ten Super Cut ten barevný vosk nesundal? Ale nevím, jak píšu s barevnýma voskama nemám zkušenost... :) Co se týká detailingu, tak o něm opravdu uvažuju. Sice to asi nebude ten profi detailing, jak tady někteří provozují, ale chtěl bych ten lak trochu víc oživit. Sice jak píšeš je dost okamínkovanej a za ty léta opotřebovanej, ale doufám, že se to tím detailingem trochu zlepší, samozřejmě od těch kamínků to tím nespravím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Super Cut ten barevnej vosk nesundal i když jsem se toho taky bál. Já jsem o Detailingu taky přemýšlel,než jsi mi doporučil Porzelack. Rozhodla cena. Koukni se na cenu Clay a dalších přípravků, který na sebe více,či méně musí navazovat-Jejich kvalitu nezpochybňuji, ale je to pořádná palba :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Já vím, že to je pálka, proto jsem před lety začal s Porzelackem a jsem s ním spokojenej, ale teď mě zase začíná lákat a chtěl bych prostě vyzkoušet vyšší level, jinak myslím že se základní sadou bych se měl do 2tis určitě vejít :) . Vím, že i tak je to dost peněz, ale vidina hezčího laku mě prostě láká ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 To mě taky,ale zároveň, když jsem o Detailingu přemýšlel,tak jsem logickou dedukcí došel k tomu,že spíš bych si napřed nechal přelakovat auto,nebo aspoň nejhorší díly,jako kapotu a nárazníky,aby tu krásu laku nehyzdili vady laku vzniklý od kamínků apod. a pak by to mělo cenu dát se do detailingu. Jinak mě to taky láká,ale jsem zatím spokojenej s tím co jsi mi doporučil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 pěkná práce, krásně prokoukla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Díky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 ještě jezdí?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.