mirek.s Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Zdravim.Chtel jsem se zeptat jestli vam taky vrže interier stači mirne zhoupnuti a je to pekny rachot.Mam combi bxe 2008 175tis poctivych větsinou dalničnich.mam jeste feldu se stejnym najezdem o 13 let starší a sem tam neco vrzne ale minimalne.docela me to štve.mam 15 kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 většinou vrže těsnní dveří ve styku se dveřma stačí namazat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tesnenie okolo dverí NEMAZAŤ! Po namazaní to bude ešte horšie. Odporúča sa jediné, tesnenie poriadne utriet vlhkou handrou, takisto aj styčné plochy na karosérii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 zvláštní, že po tom o jsem to namazal mám půl roku klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Nie je mazanie ako mazanie. Cim si to namazal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Ja som premazal tesnenie okolo dverí a kufra silikonovým olejom a je ticho jak v kostole. Predtým to vrzgalo ako Švejkove koleno pri odvode :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Nájdem k tomu pokyny. V nich sa píše, že namazanie pomôže len dočasne a potom sa vráti s o to väčším vrzaním a keď zostanú tesnenia mastné, už im nepomôže nič. Odporúčané je jedine umyť namokro a hlavne ničím nemazať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tiez som to skusal mazat kadecim ale osvedcil sa mi az silikonovy olej z lidla , vzdy na jar namazem a rok mam potom klud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 To bude asi to mazani.přejedu to vzdycky na podzim silikonovym olejem a je to potom horší po nejake době.Skusim odmastit a uvidime.Ještě sem si řikal jestli trošku nemam pohnout se zamkama aby dveře byly vic přitlačene ke gumam.fakt to vrže jak svina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ja jsem měl stejné vrzání a o víkendu jsem komplet těsnění umyl teplou vodou s přípravkem a je to lepší Jinak před zimou taky mažu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Gumy a karoserii jsem umyl a na gumu jsem dal přípravek Natural Look od Poorboy´s a zatím klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Umyl jsem nekolikrat ram dveři aj gumy teplou jarovou vodou a furt to vrže.ale když se podivam z venku tak je videt že hlavne řidičovi dveře by chtely trosku přitlacit ke gume(vic zavřít)zrejme se casem zamek opotřebovava a nepřitahne tolik jak novy.skusim se stim pohrat a uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 napiš, jestli si nějak pošteloval ten zámek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zdravim.Jak budu met cas tak ty zamky posteluju.dival jsem se a stacilo by asi jenom pohnout s tim drzakem co je na koroserii.pekne obmalovat fixem (pro připadne vraceni do stejne polohy)a myslim ze aspon 2-3mm posunout.Potom napišu jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Tak sem se stim hral a dveře od řidice jsem dosteloval o 1.5 milimetru a ostatni o 1 milimetr a zlepšilo se to.Dam tomu trochu casu a jak me to nas... tak vymenim aj gumy....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Novotný Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 super díky za rady, také mi štelování vyřešilo problém s vrzáním, ještě přijít na to, z jakého místa mi profukuje okínko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Tak mám taky dotaz co když vrže palubovka jak to řešit zdá se že vrže kolem skla . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mh4 Odesláno Listopad 22, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2018 Tuto zimu se mi objevilo taktéž vrzání z prostoru palubovky u spolujezdce. Dá se říct, že se mi to objevilo po výměně kabinového filtru. Projevuje se u studeného auta při zhoupnutí na nerovnosti typu příčný retardér. Poté co se interiér vytopí a nebo je teplé počasí, je klid. Jako náprava se mi osvědčilo to, že jsem různě zatlačil z boku a seshora na palubovku u spolujezdce, něco tam zachroupalo a od té doby klid. Pravděpodobně při výměně palivového filtru se mi hnul nějaký plast a pak to začalo. Každopádně v kategorii aut, kde se octávia pohybuje, hodně odfláknutá práce ze strany výrobce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 26, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2018 A kolik je tvému autu? Vždyť nejmladší octavii je 6let a auto je z nižší střední třídy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.