borlan Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Měl jsem asi 2x sám kryt odmonotovaný (čidlo chlad. vody a žhavičky). Toho molitanu jsem si moc nevšímal, tak si myslím byl docela ok (jinak by mne to zarazilo jako teď). Teď jsem byl náhodou pod kapotou a vídím, že mi molitan tak nějak visí vepředu z pod krytu dolů a po bocích taky...tam už jsou to takové sotva držící pásky. Kousky se i válely dole na převodovce. Je to normální? Jak to je pod tím krytem - molitan je nějak nalepený, nebo nacvaknutý? Dá se koupit samotný, nebo jen celý kryt? Má cenu řešit přes vrakáč, nebo to bude za chvilku to samé? Dík za postřehy, názory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 taky mi to tam visí, nevím jeslti to tam má vůbec nějaký význam...osobně to neřeším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 význam to má..tlmí to ten zvuk motora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Jde ten původní molitan něčím nahradit? Taky ho mám už z části pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Tak jsem to měl sundané a podrobněji prozkoumal - ten molitan je takový částečně "svařovaný" a částečně složený (výběžek molitanu se zpětným "háčkem" do oka). K tomu plastu je to taky v několika bodech přivařené. Nový kryt v řádu tisíců, použitý kolem 800,-...ale nevím v jakém stavu, jestli nebudu za rok tam kde jsem.... :-( Co už hodně viselo jsem vyhodil, jinak to dál asi moc nepořeším... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Molitan má na zvuk zanedbatelný vliv. taky mně z toho padal bordel a kousky do motoru, tak sem ho ztrhl a je klid. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Nevíte zda se dá pořídit do krytu motoru taková plastová objímka, která drží v krytu gumový silenblok = nasazuje se to celý na takové kolíky na motoru.Jedná se o kryt na 1.9TDIPD 96KW a je nasazovací, protože u jiných motorů je šroubovací systém aspon u VW Passat se stejným motorem co vím. Nejspíš to budu muset koupit s celým krytem na vraku a objímku vymontovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryman Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Mě částečně kvůli tomu molitanu hořelo pod kapotou :D Něco tam hodilo jiskru a molitan hořel...enom dým. Vyhořelo mi to slušně...kabely atd. Všechno jsme museli vyměnit a od molitanu mám maximálně pokapanej motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
caryo Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Taky bych to neřešil - jak se to začne rozpadat, tak ten molitan vyrvat a vyhodit. Vliv na omezení hlučnosti to mít mělo, ale podle mě pouhým uchem nerozpoznatelný. Po těch letech to jen dělá bordel pod kapotou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.