Myš Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 supeerr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Ještě jeden pár fotek :) Foceno kalkulačkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Moc pěkná oktička fakt pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Paráda , jinak tu kočku používáš jako klínek pod kola? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Krásná :) Konny ta kočka je jako hever :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Zavodnik: i to je možný, to mě nenapadlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Více účelová kočička :D Jinak dneska proběhla výměna oleje s olejovým filtrem. Zítra se jede por novou poloosu s kloubama. Ta stávají má abnormální vůli a za pár kilometrů by se mohli ty klouby rozlousknout.Už nějaký pátek my krásně bouchaj při zatáčení nebo brždění. Tak snad do příštího týdne vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tak Levá poloosa vyměněna a zatím žádné bouchání se neprojevilo tak se budu modlit ať to bylo tou poloosou a bude už klid. A teď to nejlepší. Mechanik my naboural octou do heveru a to už je oprava cca 12.000,- Bude to chtít nový nárazník nebo ten starý nechat zavařit, nový lak, blinkr, blatník a podběh. No nemám já šťastný den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Asi šikula to se pozná . :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tak šikovný on je. Ale jen byl líný zajíždět nadvakrát na hever tak si řek že to udělá na jeden zátah.No, udělal ale za jakou cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Takhle dopadl nárazník. Chtěl jsem nafotit všechno ale došla paměťovka. Blinkr už je nový, teď už jen držák nárazníku pořešit blatník a nechat RS zavařit a nalakovat. Teda budu doufat že se dá zavařit když to prasklo takhle naprd. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 to potěší když to máš asi měsíc nalakované... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 No tyvole to bych se asi zabil Nebo spíš teda jeho... Proto bych Octu nikdy nikomu nesvěřil i u technický a emisí budu chtít bejt.. Tak přeju at jí dáš zas co nejdřív do kupy at můžem konečně udělat něakej ten srazík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Jak to jsou plechy tak je to ještě v pohodě ! Horší by byl motor :) jinak dej to do kupy a pak sem hoď fotky :) ať se daří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 no to je pako... ještě že ne nestalo nic víc :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Trošku zaktuálním vlákno.Došlo na výměnu předních brzdový destiček ATE. Pomalu ale jistě dávám dohromady béžoví interiér. Na to jak to vypadalo tak se dost těžko schání. Začal jsem čištěním všech plastových dílů a nakonec přijde řada na Karcher, vyčistí se sedačky a výplně tapeců. Bohužel Při schánění středového tunelu měl chlap na fotce černý koberec ale přišel my béžový z edice L&K takže bude potřeba použít můj stávající.Zítra by měl dorazit zbytek plastů a pak zbývá jen přední sedačky které se my bohužel nedaří sehnat. Zkouším vyplnti tapece akustickou pěnou jestli zmírním hluk do kabiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 ááá já myslel že nic neděláš že jsi tu tak dlouho nebil . Pěkně jsi se do toho interieru vopřel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Bylo moc práce a teď neni žádná tak mám zase čas se věnovat autu :) Ale nato jak špatně se tenhle typ interiéru schání tak jsem se do toho vrhnul po hlavě :D Právě předělávám středový tunel na černý koberec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Kde si to na knec sehnal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tapece se zadníma sedadlama jsem zval od kluka na Řitce. Palubku a středový tunel ze Žďáru nad Sázavou a zbytek plastů z Prachatic. Teda doufám že to kluk poslal. Ale pořád mám v pátrání přední sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Tak zatím takhle.Stále čekám na podlahové lišty kvůli kterým to nemůžu dotáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 ahoj na DP si pisem ohledne tech platu zbylejch.pokut ti nedopadnou ozvi se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 jj, vím. Když to nedopadne tak zítra dám info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Pane chybi Vam tam bezova loketka Jinak se to pomalu risuje, jen tak sedackam. docela zajimavy by byli bezovy recara k tomu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 loketni operku mam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 kolik ? Je i s držákem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Takhle pokračujeme v přestavbě interiéru. :) Dneska jsem byl v Pardubicích vyzvednout zbytek plastů.Přední tapece jsou vyplněny akustickou pěnou a je to znát. takže zatím takhle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Nevim k ty bezovy, by to chtelo aspon i bezovy strop a tyhle blbosti od sedacek nahoru nebo naopak odizolovat cernou Ale je to hodne zajimavy projekt, malo kde to je videt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Vrchní plasty do černý z verze RS a bude to bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Souhlasím, vrchní plasty černé aj stropnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.