MG Octavia Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak Vám představuji svoji TDI Octavii rok výroby 1999 s motorem 1,9 Tdi66kw s nájezdem 238xxx Jen musím nechat udělat přední tlumiče neboť jsou na autě ještě původní z výroby. A malou renovaci přední nápravy. Co se týče koroze na autě tak mám malou dírku na zadním levém lemu. Jinak jsem s autem náramně spokojen. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Tak jsem po delší době tady, nic méně, co se oprav tyče. Co vše uděláno. Kompletní tlumiče Bildstine B4 Včetně uložení Rozvodová sada s vodní pumpou. Spojka dvoumota LUK Zadní brzdy komplet včetně táhel na ruční brzdu. Zadní náboje. Ještě mě ale čeká spousta práce.:-) Ale časem vše půjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Vítej,opravy pěkný nějaké foto současnosti ? už je to rok :D lem už opraven ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Vítej,opravy pěkný nějaké foto současnosti ? už je to rok :D lem už opraven ? Opraven zatim provizorne ale tento rok půjde na vyvaření. Amatérsky přinytován kousek plechu zakitován a přelakovan sprejem. Nevis o nejakem schopném a hlavně kvalitního autoklempíře okolí Nošovic, Frýdku Místku případně Ostrava, Třinec?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 A tohle je současnost. Plán je jen ten lem vyvařit. A celolak. Vím auto je pěkné ale jen na fotkách. Na pátých dveří se loupe lak. Přední kapota je dost od kamínků. Levý přední blatník na výměnu. Koroze u lapače nečistot. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Tak konečně šla na výměnu lemu a tedy i prahu. :-) Pak pojede do lakovny. Ale ne cele autko jak jsme psal... na to bych potřeboval více financí :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 ten původní práh byl dost jetej :D parádní údržba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Paráda S otcem jsme vyvařovaly celou Felinu a už bych do toho asi znova nešel :D Octávka mi naštěstí v rámci možností tolik nerezne ^_^ http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Felda%2C_vyvareni/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 hezky o ni pečuješ, ale ten prah je fakt hodně, nebylo to nějak naražené nebo něco že to tak zrezlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Právě že asi ano, ale nevím o tom. Auto jsem zdědil po otci, který ho koupil v roce 2006, a před cca rokem se začala projevovat koroze. Tak tento rok šla. S auto klempířem jsme se shodli že byl měněn levý zadní blatník... a taky a v místě kde byl práh pro kousaný byl spoj. Podtrženo sečteno, v minulosti měněn blatník a půl prahu.. Přední část prahu je originál z výroby. A ještě asi půjde i výztuha prahu.... nevíte náhodou někdo číslo dílu? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Tak to bylo pěkně sežraný :O , ale jak to dáš dokupy, tak už budeš mít klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Parádní udržba , do toho už by se mi nechtělo. Kdysi jsem něco podobného dělal a vím jaká je to hrozná práce ! Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Snažím se to dát do pucu, kdž auto je teprve zajeté.... aktuálně najeto pouze 259xxx ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 každopádně bych dal i tu výztuhu, zevnitř je to taky pěkně porezlé, radši to udělej najednou a vyhneš se dalším opravám na stejném místě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Výztuha půjde taky.... nec méně jsem se tady ptal na číslo dílu... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Tak malé pokračování mé Karkulky.... :-) A taky už mám připravený znak na zadek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Takhle to mít rozdělaný, tak bych hned pořádně prodojil dutiny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Dutiny půjdou taky... vše mám ošefene.... :-) Ve středu se jedu podívat na autko. Když tak zase hodím foto.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 znaky ticho závidím (momentálne to nemám čas ani peniaze riešiť ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 znaky ticho závidím (momentálne to nemám čas ani peniaze riešiť ) Znak mě stál 260kč včetně poštovného.... :-) Další malé pokračování.... :-) Ten šedý blatník je jen levnější varianta, Tedy improvizace :-) Teď už čekám na lakovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Moc pekne se to rysuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Jde videt, ze klempir je sikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Paradicka paci sa mi to... si objednaval z netu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 vypadá to dobře, klempří je šikovný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Tak autko je doma, v utery lakovna.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Vypadá to fakt dobře, jde vidět, že si s tím klempíř vyhrál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Moc pěkná karosařina ! Držím Ti palce ať se Ti nyní lakýrník trefí co nejvíc do odstínu barvy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Paradicka paci sa mi to... si objednaval z netu? Prodává ale nevím zda ještě prodává paní Běla Součková na Facebooku ve veřejné skupině Škoda Octavia Bazar / Poradna. Zkus jí napsat zprávu zda-li ještě má. :-) Paní pracuje na poště, tak že druhý den jsem měl znak doma.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Na to že to byla na začátku malá dírka tak ses s tím nepáral :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Zdarec octaváci, tak autííí mám připraveno pro lak. Zítra se jede do lakovny..... :-), Lakovat půjde, tedy jak sami vidíte přední levý blatník, přední dveře do zástřiku, práh, levý zadní blatník, páté dveře a zadní nárazník.... :-) co se týče ceny pana klempíře tak si vzal za práci 4000kč a materiál jakožto blatník, práh, a opravný lem 2300 celkem. Lakovna vyjde cca 12 000 klacků. tak že 18300 sakumprdum..... :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.