Guest Image Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zdravím všechny, před pár dny jsem začal mít problém s dveřmi u řidiče. Nešlo odemykat klíčem. Vyjmul jsem vložku a ta tyčinka je ulomena. Mám Octavii I Tour 2008 1U2. Podle Škodovky nelze opravit ani rozdělat vložka, ale musí se koupit celá nová vložka i s klíčem. Setkali jste se s tím někdy? Ukázal jsem vložku i mechošovi a ten mi řekl, že ta vložka je jiná než kterou kdy opravoval. Setkali jste se s tím někdy a šla či nešla rozdělat? Děkuji za reakce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Z Octavie r.v. 1997 som rozoberal vložku zámku a tá išla v pohode. Existovala nato aj opravná sada. Ale v určitom roku sa zmenili zámky a to ti neviem povedať či sa dajú rozoberať. Ale keď v Škode tvrdia že nie, tak asi to bude pravda...aj keď všetko sa dá rozobrať...len či to ešte zložíš je druhá vec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 A nejde prostě vzít vložka zámku ze staršího ročníku octavie? Ta by se upravila na stávající klíč a měl bys ušetřený peníze za nový klíč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.