Guest MichalPatik Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 zdravim vas chlapy,mam problem se svou octavkou I z niceho nic my nejdou svetla ani predni ani zadni,blinkry taky nejdou,nejde zamykani volantu,kdyz vytahnu klic ze zapalovani tak jde tezko vem a ani nelupne v zapalovani jak to vzdy delava jak se vytahne klic.nastartovat jde.po pul minute jizdy zacne pipat a naskoci chyba a rozne se kontrolka rucni brzdy a blika.dalkove odemykani jde a uz to nezamknu na dalkac.ani klickem nezamknu vsechny dvere. prosim o radu a pomoc.dekuji.pokud jsem tema zalozil ve spatne sekci tak se omlouvam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 řek bych že se ti rozkočila spínačka a budeš schánět jinou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) tak jestli to je jen spínačkou a né třeba řídícíma jednotkama,tak si myslím,že to ještě jde.Mohlo být hůř :o Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Taky bych rekl, ze je to spinacka. Nektery obvody zustanou sepnuty i kdyz maji byt rozepnuty a naopak a pak to dela takovy bordel, navic tomu i nasvedcuje ze nejde zamknout volant a klic jde tezko ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Mě se jednou stal taky dobrej blázinec :) To jsem měl ještě Toledo.Při výměně baterky jsem oddělal ukostření auta a nevšiml jsem si toho.Pak když jsem dal klíček do zapalování,začala šou Nastartovat nešlo,při zapnutí světel blikaly blinkry,při stahování okýnek se otevíralo střešní okno atd. prostě všechno blblo Prostě ,hotovej blázinec :lol: Než jsem přišel na to čím to je,tak jsem z toho byl dost vyjukanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.