ccdeny Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Ahoj kluci, v roce 2011 jsem si splnil sen a koupil O1, která byla vstupenkou mezi Vás. Jedná se o: Škoda Octavia Combi Elegance,barva-9460-temná hlubinná metalíza Motor : 1,9 TDI modelový rok 2004, rok výroby 2003 prodej vozidla-Autosalon Klokočka-dne 11.12.2003 kód motoru: ASV kód převodovky: EGS Výbava:4x airbag,4x el.okna s pojistkou proti sevření,el.zrcátka s vyhříváním,přední a zadní loketka, přední sedadla výškově stavitelná s vyhřiváním,bederní opěra v předních sedadlech, 8x repro,manualní klimatizace,ABS/ASR/EDS s elektronickou uzávěrkou diferenciálu,radio Mid,zadní kotoučové brzdy,alu Triton. úpravy po koupi:denní svícení zn: AEG(před měsícem kaput-nahrazeno denním svicením zn: Osram),maxidot(budíky z laurina),parkovací senzory zn: Valeo,radio Kenwood,přídavné dálkové světla,zapojení pravé zadní mlhovky,přední stěrače aero,plech pod motor,zadní napis z Octavie 2. Servis po koupi: Komplet rozvody,repas turba-teklo jak olejnička,olej,přední kotouče+desky ferodo,přední plné silonbloky(TWR),vyčištění olejové vany+koše-preventivně,vyčištění agr ventilu. Opravy-uznaná reklamace na 5té dveře-rez kolem značky,brzdový spínač,prasklá hadice chlazení-za chladičem-prodřel ji ventilator na chladiči,výměna volnoběžky alternátoru+tlumiče+drážkového řemenu Plánované úpravy a udržba:přední + zadní brzdy brembo,trisky sprint 764,chip-asi dieselpower,nové tlumiče+zvíšení světlé výšky,alu Dezent F 16",volant z rs o1,tonování oken. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Ahoj vítám tě tu mezi náma a octa je parádní. Hlavně at ti slouží octa a předejdeš opravám nebo karambolům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 pěkná okta a pěkné úpravy. Tohle jsou nejlepší poslední jedničkové oktávky s nejlepším motorem, které se dělali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Vítej tady mezi nadšenci, moc pěkný kombíček-ať Ti dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Taky tě tu vítám, pěkně ses o Octulku postaral Jen tak dál a přeju mnoho š´tastně najetých km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Máte někdo zkušenost s chromovanýma klikama značky Jom? Mám je možnost koupit za dobrou cenu-jen mám trochu obavu,aby to nezačalo pak reznout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně a byla by škoda ji sprznit chromovanejma klikama , tak nad tím ještě popřemýšlej ;) . Jinak přeji spoustu bezproblémových kilometrů a taky ať ti dělá jen samou radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 je tu hnus nedělejto . :wallbash: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Taky jsem pro chromove kliky jeste jednou promyslet ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Kluci díky-nechci za každou cenu "šperkovat"a pak bejt nas... . Musím to ještě zvážit fakt nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Jenže chromový kliky se tady neberou jako šperkovaní, ale spíš tuzing :) Takže za mě taky ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Vítej octa pěkná ... ale těmi chrom kliky to posereš :( budou svítit jak kráva,nebude to nic moc a akorát tím budeš poutat pozornost těch posranejch auto-vykřádačů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Kluci potřeboval bych radu: Dnes jsem sundal manžetu řadičky+rámeček co v něm drží manžeta řadičky a zjistil jsem,že je tam žárovička(nefunkční) stejná jako je v knoflíku u spouštění ventilátoru. Moc nechápu co má osvětlovat,když je vevnitř v tunelu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 (upraveno) Otevřeš popelník a svítí. Pokud tam nemaš bordel :D Upraveno Květen 26, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 (upraveno) Bordel tam nemám :P Tak že ho spíná to žluté ozubené kolečko co je pod popelníkem? Upraveno Květen 26, 2013 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Zapínáš to s osvětlením ve voze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 To chápu,ale já myslel,že se má sepnout až když se otevře popelník-nebo ta žárovka má svítit jakmile se zapnou světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak včera jsem konečně vyměnil žárovku v popelníku. Musím říct,že to teda moc nesvítí-nějak mě to nenatchlo,ale na druhou stranu-mohlo mě to napadnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Moc pěkný kombíček pane,koupil jsi si V.I.P vstupenku na chromové kliky se vys... nevypadá to pěkně ;) Jinak jak píšeš že chceš auto zvednout,za MNE velká pochvala,další kdo nechce snižovat Přeji mnoho šťastných km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 (upraveno) Diky. Jinak to zvednutí+další úpravy nebudou tak rychle. Důvodem je stavba garáže-v sobotu se mělo bagrovat,ale bohužel je to všechno tak rozmočeý,že jsem bagrování musel odložit až to vyschne. Upraveno Červen 6, 2013 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Garaž si určitě udělej, je to věc k nezaplacení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) Tak po delším času jsem se dostal udělat něco málo na autě-došlo na vyleštění předních světel + dnešní nákup Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Jeden pozdrav z 5 srazu v Žamberku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) Tak týden po srazu v Žamberku takovej malej srázek- a taky byl moc fajn-pohoda klídek-prostě paráda Upraveno Září 10, 2013 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Jen je velká škoda, že jsou ty fotky tak velký :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Už jsou upravený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Tak,po více jak půl roce trochu oživení. Čirou náhodou se mi naskytla příležitost na upgrade brzd-neváhal jsem ani minutu. Neváhal jsem ani minutu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Tak to Ti moc chválím, to by se mi taky moc líbilo. Vypadá to skvěle, takže ať to moc dobře brzdí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Díky už se těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Tak brzdy jsou na svém místě a už si začínají sedat a brzdit-je to paráda. Po víkendu hodím foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.