Přejít na obsah

Denyho O1 tdi combi

Doporučené příspěvky

Jo jsou to 288 a je to značka rotinger.

Na autě je zatím nemám-dal jsem tam starší 288 značky TWR-vrtané.

Ty jsem dostal při koupi jako bonus k těhlicím a třmenům a protože mají sjeto jen 1mm tak jsem je tam dal a rotingery jsou stale ve skříni.

Jinak co se týče těch rotingerů tak je má známej ve předu 312 + 280 na zadku a moc si je chválí a že i prý nereznou když auto chvilku nejezdí

Upraveno uživatelem ccdeny
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

huuu to je paleta jako kráva, já ji měl za 400,- od někoho z fora fungl novou

navíc bych řekl že stačí hlavice, manžeta z dvojky je do jedničky krátká a bude ti tahat rámeček kolem šaltry pokud ji nesnížíš, já mám hlavici o2 a manžetu koženou z jedničkové

Upraveno uživatelem košin
Odkaz ke komentáři

Jednu zásadní-koupit volant nic víc

pro košin-manžetu jsem chtěl koženou no a cena je za novou ze supa2 raketa to vím.

dá se koupit i replika okolo 3kilek,ale ta mě tak nebrala.

Jinak jsem opravdu musel klacek malinko zkrátit o 11mm

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj kluci,dnes jsem nedostal přednost a chlapek mi to narval v 76km/h do boku na oboje dveře.
Dvouletý syn je na pozorování a auto bude asi totálka.
Pořebuju radu-mám zákoné+havárku u české,pán přiznal vinu a zítra jdu na pojišťovnu(ČESKÁ POJIŠŤOVNA)
Můžete mi poradit jak to chodí ať se na to můžu připravit.
Zajímá mě jak vypočítají škodu když mám havarijní se spoluúčastí 5 000,-(pokud to napíšou jako totálku)
Nebo pokud to napíší jako opravytelné co budu platit a za jak dlouho v případě totálky budou peníze.
Oba máme stejnou pojišťovnu

post-20444-0-23223200-1410901512_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Týjo, tak to je mazec.. Hlavní, aby byl malej v pořádku!!!! Jinak poj. ti zaplatí v případě totálky, jako že tohle už totálka je, cenu dle jejich tabulek s tím, že si nechají vrak a ten si pak vydraží v aukci.. Tebe žádná spoluúčast nemusí trápit, všechno půjde z povinného ručení viníka ;)

Odkaz ke komentáři

Tak je to totálka.

Kdyby někdo měl zájem o zbytek auta tak bude kmání do 30 dnů.

Moc nevěřím že z aukce by bylo víc peněz než když to prodám sám.

Něco o autě:motor a převodovka jsou v pořádku motor lze nastartovat.Rozvody mají 51tkm.

Auto bylo od srpna 2011 servisováno v autorizovaném servisu škoda.

Všechny faktury + servisní historie samozřejmostí.

Odkaz ke komentáři

Pokud nebudu souhlasit s cenou za kterou ČP v aukci vydraží havarované auto můžu si sním dělat co chci.

Na druhou stranu když to budu rozprodávat musím to také odhlásit a na to je potřeba papír,že vozidlo bylo eko.zlikvidováno.

A tam je ten háček.Dříve prý šlo,že se dalo čestné prohlášení,že si auto nechám např.jako přístřešek pro slepice nafotilo se a auto bylo na registru odhlášené.Dnes to už prý nejde.

Je tam spoustu dobrejch dílů:maxidot(budíky z LK)koženej volant,řadička kožená ze supa2,ok motor,pneu 6mm continentál.turbo repas ve škodovce 20000km baterka 1rok stará,brzdy 288,kapota přední blatníky,čerpadlo atd.

Pokud bych sehnal ten papír o likvidaci,tak je to docela dost slušnej peníz.

Jinak dnes to fotil likvidátor a říkal že to auto bylo hodně zachovalé a opečovávanéže je ho velká škoda,ale ať sem rád,že mi malej žije a že můj krk se také dá do cajku.

Dneska mi ČPdoručila náhradní auto Octavii 3.

Hezké svezení,ale má trochu strach,že až se celá událost uzavře,tak na octu už nedosáhnu.a starší auto než bylo tohle nechci.

Kdyby mi někdo mohl dobře poradit(přes SZ) jak postupovat budu jen rád.

Dneska jsem musel k lékaři že jsem už nemohl otáčet hlavou a mám neschopenku kůli jednomu nezodpovědnému řidiči, kterej má na silnici trouheník jak kráva se značkou dej přednost v jízdě a klíďo to do nás napálí.

Hlavně že malej žije-bojí se sice vlést do auta,ale to snad přejde.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...