Apo Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Zdravim, mam o2 rok 2006 motor BXE a muj problem je ze po vymene rozvodu cca najeto po vymene 5000km a pri startu mi piska nekde okolo remene, ale jen na volnobeh:( pokud popojedu kilometr tak je pak vse v poradku...bojim se jestli neco neodchazi protoze chci cele leto s autem cestovat...nejaka rada na co se mam zamerit? Moc dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 sundej dekl rozvodu a poslouchej, rekl bych, ze to bude delat remen. Jednou jsem to resil po vymene rozvodu a remen jakoby vrzal, po case se to srovnalo. V tomhle pripade bych stejne navstivil servis aby si to poslechnul, u rozvodu neni radno neco opomenout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apo Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 No jo no ale nez dojedu do servisu tak je to uplne tichoucky:(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 No jo no ale nez dojedu do servisu tak je to uplne tichoucky:(( Mám to samé, pokud by to mohlo být možné tak je to klíňák :) Taky mi to popiskovalo když to je studený, zvláště teď v zimě.. prý to do léta vydrží potom výměna. Byl tak hodný, že přijel on a poslechl si to sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.