Drda Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Řešil jste někdo teplotu oleje v autě, kde jsou tyto budíky? Palubní PC ukazuje spoustu informací, ale teplotu oleje, která by mě u TDI celkem zajímala, tam asi není. Přitom auto s long life olejem, by čidlo na teplotu ojele mít mělo, takže auto teplotu oleje zná. Máte někdo tyto budíky s teplotou oleje? Kde to čidlo kdyžtak v autě hledat? Auto koupeno 12.2006. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 nevim o moznosti jak dostat tuto informaci na polodot, nejsnadnejsi bude koupit maxidot a k nemu polarfis ktery na maxidotu krome teploty oleje zobrazuje mraky dalsich informaci. PolarFis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Jj také jsem nad tím přemýšlel face už tohle umí polar fis je zbytecne draha vec .... mne by take stacila ta teplota oleje tohle bude spíš pro místního odborníka Ferda 25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 nevim jak je ferda daleko s roubovanim FL budiku na predFL ale co si pamatuju tak to melo stat asi 3x vic nez polarfis, hlavne na starsi rocniky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 a ta teplota oleja na face sa musi niekde dokodovat? alebo len cosi odskrtnut? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Njn tak se holt neda nic delat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 chipmann: PolarFis, kterej zobrazuje spoustu informací a má spoustu dalších funkcí ti připadá drahej (navíc se dá kdykoliv vymontovat a prodat) a FL budíky + raketa za montáž čímž získáš jen údaj o teplotě oleje ti zbytečně drahý nepřipadá .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drda Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Takže pro mě by to znamenalo novější budíky a popř. ještě Polaris. Tak to mám smůlu. Náhodou toto někdo nemáte? Jestli to někdo dotáhnul do konce a třeba to prodává? Odkud tam bere teplotu? Mě by to stačilo bohatě. forum.skodahome.cz/topic/120733-mereni-teploty-oleje-a-voltmetr/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tak tohle je taky řešení, ale mě to moc elegantní nepřipadá ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 No fujtajxl to je ale škaredý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Toe sice pravda ale nemusím mit přeplněny maxi dot ruznymi informacemi ktere ani nepotrebuji napr. Na sve byvale OI jsem mel take takovou vychytavku jmenovalo se to J-dot a bylo to strasne jednoduchy a prehledny a hlavne to nestalo takovou raketu nezlobte se ale neni to zrovna nejlevnejsi vec takze za mne proste ne ..... i kdyz jsem jeden cas o tom vazne uvazoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Září 10, 2014 Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Nevíte kde se nachází čidlo teploty oleje? mám maxidot a polarfis ale stále mi tam píše -59° takže nejspíš vadné čidlo.. díky za info jinak jedná se o OII RS 07 TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanis64 Odesláno Říjen 29, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2018 (upraveno) Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak zkusím tady. Koupil jsem OBD2 Bluetooth modul a přes aplikaci Torque si bez problémů vyčtu dost informací. Jen pro mě podstatnou teplotu oleje ne. Když si vyberu v seznamu Engine oil temperature, tak neukazuje nic. Ve VCDS jsem ale schopen teplotu vyčíst. Myslím si, že PID adresa, na které se dá vyčíst teplota oleje, není standartní, tudíž Torque nic neukazuje, ale má možnost zadat vlastní PID adresu a z ní číst hodnotu. Bohužel VCDS PID adresy neukazuje, tak nemám jak zjistit tu potřebnou adresu. Tak se chci zeptat jestli tohle někdo již neřešil a adresu případně zná? Byl bych za to moc vděčný. Později přidám screeny z VCDS a Torque. Auto je jinak vyrobeno 12/2006. Budíky jsou maxidot. Prozatím děkuji Upraveno Listopad 1, 2018 uživatelem stanis64 přídání screenů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.