lumi Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) Takže Ahojte !!Dnes je presne 1 rok čo prišla do našej rodiny táto krásavica, tak na naše prvé výročie sa pridám medzi Vás a zakladám svoje vlákno Už sem chodím pre rady nejaký ten čas takže aby som nebol len pozorovateľ tak sa pochválim aj ja Octavia bola moje vysnené auto čiže bolo rozhodnuté už pred kúpou do čoho pojdem Je to OCTAVIA FACELIFT MR2011 1.6 TDI CR so 7 stupňovým DSG z tej prevodovky som vážne unesený Farba je čierna magická (jedna z najkrajsich farieb na aute podla mna) Výbava od výroby AMBITION PLUS : ABS,ASR,ESP Manualna klíma Malý koženny paket Tempomat Palubný PC (polodot) Predné okná v elektrike Centrál s DO Elektricky ovládané spetné zrkadlá s vyhrievaním Výškovo nastavitelné obe predné sedačky Rádio Blues MP3 s Aux Jumbo Box 15tky plechove disky s pneu 195/65 R15 Zrkadlá a vonkajšie klučky vo farbe auta atď.... Aktuálna výbava the best of Laurin&Klement : Elektricky ovládané sklápatelné spetné zrkadlá s vyhrievaním, osvetlením nástupného priestoru a pametou Čierne elektrické koženné sedačky v predu (vodičova s pametou) s vyhrievaním Predok+Zadok, lakťová opierka vzadu (Interier Alcantara - čierna alcantara/koža/čierna umelá koža) Navigačný systém Columbus Sound systém (12x repro vo dverách + zosilovač pod sedačkou vodiča) Koženné tapacíre + lakťová opierka vpredu Palubný PC Maxidot Osvetlené interierové klučky dverí Osvetlenie noh Footwell s reguláciou intenzity svetla cez Maxidot Multifunkčný 4ramenný koženný volant Climatic všetky 4 okná elektricky ovládané Bola kúpená ako ročné auto a najazdené mala 30tis km a bola čerstvo po prvej garančnej prehliadke.Vo výbave mi chýba zopár drobností no to už si postupom času doladím podľa seba. Podmienkou pri kúpe bola len klíma, kedže v predošlom aute som ju nemal a bolo to o držku v letných horúčavách Čo sa týka úprav tak nejaké extra zmeny sa konať nebudú, nakoľko sa mi auto páči tak jak je v sériovom stave. Chvílu som uvažoval nad myšlienkou prekopať to na RS FL ale kedže si s priatelkou prerábame rod. domček tak korunky idú viacmenej tam čiže Rs bude možno až časom a možno vobec kedže už každy druhý to má ,, alá RS ,, Edit 10.4.2014 neplánovane sa vymenil cely interiér do L&K ÚPRAVY : vymenili sa povodné 15 palcové plechové disky za 17 palcové Zenithy + pneu Contisportcontact 5 225/45 R17 (15-tky ostali na zimu) fólie na okná vzadu HP Prosolar s 5% priepustnosťou poťahy na sedačky zásterky predok + zadok (na zimu som si spravil predĺžené) výplne páčiek na sedačkách stropná schránka na okuliare nakódovaný Corner lights aktivovaná druhá zadná hmlovka vymenené žiarovky v dennom svietení za LED vymenené žiarovky v interiéri za LED druhý sklopný hák v kufri odkladacia kapsa v kufri čiapočky na ventilky kolies Škoda Columbus LED maxidot vrchná linka na maxidote na červeno zmena autíčka na maxidote dotankovať na maxidote teplota oleja na maxidote TPM cez maxidot stagging (pretáčanie ručičiek pri štarte) stály osvit budíkov zobrazenie hlášky o SAFE systéme na maxidote asistent únavy úprava BCM jednotky pre LED výmena Gateway jednotky za najvyššiu radu L&K sedačky koža/alcantara s výhrevom predok+zadok, elektrické a vodičova s pametou MF volant Footwell Climatic Koženné tapacíre + Sound System Sklapatelne vonkajsie spetne zrkadla Plánované úpravy : Nejaké lepšie rádio Rs pedále + nášlap MF volant najlepšie 4 ramenný Elektrické sklápatelné zrkadlá Maxidot Vnútorné klučky s osvetlením z octavie L&K Footwel ( osvetlenie noh vpredu/vzadu) zadné okná do elektriky L&K interiér Sound Systém Doteraz sme spolu najazdili 30tis km a maximalna spokojnosť OPRAVY : - po mesiaci čo sme ju mali doma sa menilo čelné sklo (prasknuté od kameňa od protiidúceho auta) - lakovanie a montáž novej lišty lavých zadných dverí tak dúfam medzi vás zapadneme Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Ale nekecej Parada!! Jsem rad ze sis to zalozil konecne!! Je uplne nadherna a ty ses tak bal to sem dat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 vdaka cakal som na vyrocie koli zalozeniu :lool: no mne sa paci ale su tu podstatne viac a krajsie upravene auta takze asi preto Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 pěkná a určitě lepší volba DSG, než 5 kvalt manual ;-) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Maro-jak to myslis??? :-D :-D me to nevadi :-D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 promin, ale v roce 2013 jezdit po dálnici jak v dodávce mě nepřijde dobré ;-) když i 1.2 tsi mají 6 kvaltů :-) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 marek : vdaka tak s tou prevodovkou to je na dlhu debatu ;) ja by som v aute nechcel menej ako 6kvalt ale keby bola vtedy nejaka ina dobra ponuka nebranil by som sa ani 5kvaltu Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 mas to super folie a disky su zaklad, no nemas problem v noci s tak tmavymi foliami? pri cuvani a pod? kolko toci obycajny 5q pri 130km/h? ja mam vraj na greenline dlhsie prevody, 2450otacok pri 130kmh, co si myslim ze je v pohode Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 vdaka zatial som nemal problem ani pri cuvani vecer ani vnoci su to najtmavsie folie co v tej firme mali a som prekvapeny ze aj ked je vonku tma celkom je aj pekne vidno ;) samozrejme nie az tak ako bez folii a co sa tyka tych otacok tak to mas v pohode ja mam 7kvalt a pri 140km/hod na tempomate mam necelych 2500ot/minutu Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 feki-me to toci stejne pri 130km ale nevim presne bo uz jsem dlouho nejel 130km! Maro-to rekni ve skode ze tam meli davat 6ti kvalt! :-( ne me! ;-) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Veľmi pekné autíčko :) . Veľa šťastných kilometrov . Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tak jsem to dnes zkousel a pri 130km/h mi to toci na 5tku 2700ot/min :-D Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 No toto trvalo :P tak teda vítej :lool: :lool: Pěkná, moc pěkná, mi připomíná tu mojí než jsem s ní začal blbnout :D :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Pekneee auticko, co viac dodat, jedine nech sluzi a vela stastnych kilometrov :) Kolesa boli dobry vyber Co sa tyka tych otacok, tak 1.6 CR 5Q ma pri 130km/h presne na chlp 2500ot ;) P.S: LEDky mas uz dufam nahodene vsade, kam to len ide :D Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 P.S. Fabia RS točí 2500 ot při 160km/h :lool: to je fakt. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 (upraveno) Maras :-D fabia 1? Upraveno Květen 31, 2013 uživatelem princes Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 tak teraz neviem, existuje vlastne viac druhov 5q? lebo v recenziach pisu ze by som ju mal mat dlhsiu, myslim konkretne 4 a 5 stupen voci normalnej 5q... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Princi jj přesně. jedeš 160 a jedeš do 6,5litrů :lool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 vdaka chalani kyselinka : Ledky sa budu davat cochvila ale len do interieru zatial nakolko do denneho cakam na neake co nebudu hadzat chybu a palit parabolu Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Mam taky pocit, ze tie co nahadzoval marekczek, tak nehadzu chybu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16962&view=findpost&p=1342898 ;) Ovsem uprava cez BCM je jednoduchsia varianta, potom tam mozes pichnut hociake B) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jj ale ja to hlasenie prasklej ziarovky vypinat praveze nechcem ;) inak vdaka za tip Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Teraz citam, ze aj jemu hadzu chybu :( Ono ta kontrola vypnuta nie je, lebo ked vyberiem ziarovku, alebo tam pichnem nefunkcnu, tak mi chybu zahlasi, cize to funguje ako ma, ibaze to zoberie aj LEDky :P Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 aha no tak v tom pripade by som do toho aj siel mam dohodnute nejake upravy cez diag. takze by som jednym razom dal nastavit aj toto treba ale zohnat ledky ktore nepalia tu parabolu ;) niekto tu tusim spominal ze sa chysta predaj Lediek pre koncern tak pockam co to bude zac Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Je jedno ake tam potom das, hlavne nech maju kovove telo, tie ti uz parabolu nezacmudia :) Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 len tu upravu asi nespravi ktokolvek co? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Ak sa do toho vyzna a vie co robi, tak ano :D Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 skoda ze si tymto vylucil tak 97%ludi :D ty vies jak na to? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Ja zial nemam na to pracovne pomocky, takze elektriku radsej zverim odbornikom :) Prejdi si tento topic: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14739&st=0 ...a hned zistis, kto to aj u nas vie nakodovat ;) Konkretne mne to kodoval 160R. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 vevca-tak to je mazec!Ta fabie1 v rsu se mi libi a jeste kdyz ji chipnes tak mazec uz vzakladu musi jet dobre s 96kw ;-) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 hosi nemozte porovnavat fabiu rs a obycajnu octaviu co sa tyka tych softovych uprav tak to treba radsej zverit niekomu skusenejsiemu aj ked to mozno zlozite nie je no nepustal by som sa do toho sam aj ked by som si zohnal na to co treba Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky