lumi Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 :lool: boky su na tom prednom aj zadnom :lool: ono ten predny aj zadny su do tvaru U takze ich len spojis a mas obdlznik kolo celej baterky Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 nejake new mobil fotky mojej prdelky jak ja tu ciernu zboznujem Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 kráska.. len by to chcelo nový znak.. ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 vdaka ;) ja som jeden z mala ktory ostava pri starych znakoch Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Taky mám radši nové znaky. Černá je pro mě taky barva číslo 1 , krásnější barva pro mě neexistuje. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Nadherna!!!Fakt uzasna lumi ;-) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 vdaka pani za pochvaly boukic : tie nove znaky ma nejak neberu na maske vpredu sa mi zda byt ten novy znak taky strateny nevyrazny.neviem nejak ma nezaujal no mozno casom ked sa zoderu tie co tam mam mozno ich vymenim prave za new logo Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Nadhera, ako moja cez kopirak :D Veru tie znaky su na cernotu skoro nutnost ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 kyselinka : :lool: uz su aj na SK dvojicky ako aj v CR Martas - Princes :lool: Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 :D ...a uz pories aj tie LEDky do day light a nad SPZ Interier uz mas v LEDkach? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 nie nie este nemam nic v Led mas nejaky link na osvedcene ledky do interieru?? myslim ze Feki s Marekczekom to riesili ze sa ten chladic dost hreje na nich Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 tak ale na spzckach ti nevadi ze sa hreje, tam je miesta do bludu, sa to bude v pohode chladit(ved cely priestor dveri), v lampicke je to uzavrete, tam by to bol pruser... do interieru potom zohnat tie bez odporu teda aj bez chladica, ved ajtak si to tam nekontroluje ja tie svoje ked mi pridu budem musiet zrejem pitvat, ale myslim, ze to bude robotka na par minut.... akurat este jedna z objednavok odpisala, ze to bude trvat 40pracovnych dni :D ach ti cinania niekedy v polovici jula by mi to snad malo prist, tak by som dal vediet, keby si dovtedy neriesil...sam som zvedavy Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 mas nejaky link na osvedcene ledky do interieru?? Tu sme si s fekim o tom pisali http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19038&view=findpost&p=1375961 ;) Tiez mam akurat odjednane nejake nove do interierovej lampicky a aj do smeroviek (na skusku) :) Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 ake si bral do smeroviek? nejake s odporom? hod kedtak link, vdaka Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 TIETO, no ako pisem, len na skusku, lebo nikto mi asi nezaruci, ze nebudu hadzat chybu Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 dokážu pochopit ledky do interiéru, ale do blikačů... takový pasqilní ledky :-D jinak co máš za folie na sklech, taky o tom silně uvažuji. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 dokážu pochopit ledky do interiéru, ale do blikačů... takový pasqilní ledky :-D jinak co máš za folie na sklech, taky o tom silně uvažuji. Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 ty tam mas nieco lepsie? :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 ano mám obyč žárovky :-D jinak do interiéru budete dávat ty z obéčka? to se mě moc taky nelíbí :-D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 dokážu pochopit ledky do interiéru, ale do blikačů... takový pasqilní ledky :-D jinak co máš za folie na sklech, taky o tom silně uvažuji. folie su HP prosolar s 5% priepustnostou a 7 rocnou zarukou :P Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 ja by som tam dal ledky z dovodu krajsieho blikania proste aby sa to nerozsvecovalo/nezhasinalo pomalicky, ale robilo to blik blik .. do intierieru hadzem tie cinske, snad... ale uz som tisko, nepatri to sem... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 jj máš záruku jak kia :-D blik blik :-D no právě se mě moc tyhle činský potvory nepáčí :-D Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 tak za tu cenu, co by si chcel? 15eur ma vysli komplet vsetky ledky... a zatial co som bral cinske veci tak som nejak nevidel rozdiel v kvalite medzi ich a u nas predavanimi vecami, a funkcne bolo vsetko... reklamovat sa to neda, ale zas co sa na ledke pokazi? nejaky spoj? prepajkujes a fungujes dalej takze toto na mna nejak neplati... kvalitnejsie/drahsie veci by som urcite nakupoval u nas(nejaka elektronika), s fakturuou a zarukou, ale toto fakt nie, a este to u nas stoji xnasobok ceny maximalne ako poslal kkyselinka link, tak je otazne ci to bude/nebude pisat chybu, to fakt treba vyskusat, ale blikat budu urcite pekne Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 hosi ked uz sme pri ledkach tak ake idu do zadnej lampicky ??? v predu by mala byt jedna sulfidka a dve s paticou t10 ci?? Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 to iste by tam malo ist, sulfidka c10w, teda 42mm dlha, podla vypisu ziaroviek niekde tuna z fora Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 marekczeka si netreba vsimat, on aj LED do interieru odsudzuje :D ..osobne by som si do interieru uz normalne ziarovky nikdy nedal a ani nedam Ako som pisal, beriem to len na skusku, nic viac ;) BTW, lumi do stredovych lampiciek uz zober skor LED panel, ako som postoval v tom linku s diskusiou. Otvor tam je 2,5x7 cm, cize taky panel aj vyberaj. Ja som objednal TENTO :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 oukey nieco poriesim kazdopadne ale az najskor buduci mesiac kedze ted na to moc casu nemam a este k tomu ideme na dowolenku takze to ted ani nestiham :( Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 neodsuzuji, jenom mě přijde ta žárovička elegantnější řešení než nějaký panel ;-) to mě zajímá jestli to bude hlásit chybu, jinak ty ledky co mám v denním svícením, tak kamarád říkal, že už dali do vyroby s CAN a je to otestovany zatím v VW, takže by to mělo jet i bez odporu v oktávkách :-) uvidíme, budu mít 2 testovací kusy... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 marku tak jak to pojde bez odporu a bez hlasenia chyby tak si hned zajednavam Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak vcera prebehla montaz baterkoveho krytu a kontrola auta cez diagnostiku a wse tak jak ma byt dnes pre zmenu doliata kvapalina do ostrekovacov a skontrolovany olej v motore a musim este dofuknut pneu, vie mi niekto poradit na aky tlak fuknut kola 225/45 r 17?? nechcem info z viecka nadrze ale radsej vlastnu skusenost. mam to teraz na 2,2 vzduch a zda sa mi to makke a este nakodovanie pretocenia ruciciek sa robi cez co?? vo VAS sme to nemohli najst a dufam nam to vydrzi co najdlhsie len liat naftu a vozit sa Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky