Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

Maro, i ve staré OII jsem to měl stejně tak. I otec to tak vždy měl v každé OII. Proto jsem v údivu, že mě to zatím (klep, klep), nedělá.

Na druhou stranu mi někdy v nižších otáčkách, či na nerovnostech asi rezonuje sklo 5. dveří, nebo nevím co, ale je to dost silný randál :wacko:

Lumi: ne. Za tu cenu, ať si to nechají. Když mi Váša napsal, že bych zaplatil skoro 5 tisíc jen za zapojení a k tomu bych ještě musel sehnat zesík a kabely, to se mi nevyplatí. Otec má už podruhé v OII SS a zvuk je velmi podobný originálu - nemá smysl to proto hrotit.

Odkaz ke komentáři

Jedine rezonovanie mi robi zrejme nieco v B stlpiku na vodicovej strane :wallbash: len pri prejazde nerovnostami samozrejme. Uz som skusal pritlacat ci pridrzat aj nemozne a stale to robi :wallbash: ked bude octa rozobrata skusim pozriet ci tam nie je nieco uvolnene pod plastami :)

Odkaz ke komentáři

Vcera som zacal pomalicky pripravovat zrkadla, vymenil som obyc. ziarovky za led a prehodil kryty, ktore neboli v mojej farbe auta ^_^ zrkadla su z pametou no bez zatmavovania, co mne vyhovuje nakolko svetelny senzor dorabat nechcem B)

post-24319-0-67178700-1395043468_thumb.jpgpost-24319-0-73509000-1395043510_thumb.jpg

Dalej som odvrtal listy z prednych tapecov a trosku ocistil sedacky :palec: este mi ma prist sealant na kozu od Dodo Juice tak este dostanu komlet vyzivu :palec:

post-24319-0-32271500-1395043583_thumb.jpgpost-24319-0-96453000-1395043699_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...