Přejít na obsah

malyhonza

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele malyhonza

  1. Prodám zánovní volant pasující i do starších koncernů, v autě 2měsíce, pak jsem auto prodal a volant zůstal doma. červěně obšitý, multifunkční, rovný spodek, opravdu jako nový. včetně airbagu 6000,-
  2. Ahoj, koukal jsem na ty samé rádia co ty, ale nakonec jsem si koupil Sony s DVD. koupil jsem ho v elektroworldu v akci za 4900,- jde o to že za téměř 5000,- máš jen velké radio, ale nic víc to neumí- tady si kdyžtak pustíš film z DVD, nebo USB. http://www.mall.cz/autoradia/sony-xav-65?v=679361
  3. malyhonza

    2din Sony xav-63

    ahoj. jak funguje obrazovka?? když svítí slunko je v ní něco vidět?? příjem FM? sbírám reference. něco chci koupit.
  4. ahoj ,koupil jsem si nové rádio, ale večer hrozně moc svítí. dimmer by měl automaticky, ale PIN vzadu není zapojený Vím že OI měla svůj šedomodrý drátek pro ovládání regulace podsvitu, ale OII ?? nevím jestli si mám přivíst extra napájení třeba přes nějaký extra vypínač. kterým to ztlumím
  5. malyhonza

    AMUNDSEN

    můžu mít dotaz?? koukám že Amundsen má možnost připojit SD kartu. DVD tam není, ale co když třeba nahraji film nebo video na tu kartu?? půjde přehrát???
  6. mám 8J ET35 pružiny Eibach -35 a nic jsem neupravoval a neškrtám.
  7. Mě prolínala brzdovka kolem páky ruční brzdy a zkoušel jsem opravnou sadu, ale tu hřídel jsem měl tak vydřenou ,že to stejně teklo. a vyměnil jsem komplet třmen. dnes už to nestojí naštěstí tolik peněz.
  8. Koukám po výměně za moji Alpinu IDA-X301, za něco novějšího. mám nějaké favority, tak jsem se chtěl poradit co vybrat, nevím právě jestli to není všechno stejný jen s jiným krytem, tak nevím jestli mám vybírat podle vzhledu. nepoužívám ipod, BT, jde mi hlavně o dobrý FM příjem a snadné přehrávání přes USB. JVC KW-R500 JVC KW-R510 Pioneer FH-X700BT Kenwood DPX-504U Alpine CDE-W235BT Sony WX-GT90BT nejvíc se mi líbí asi Sony a Kenwood, ale nevím jak to bude se zvukem.
  9. malyhonza

    Podvozek

    mám eibachy na origo tlumičích. není to nějak tvrdé. vypadá to rozumně, a cenové to je super. možná předek by mohl být tak o 1cm níž.
  10. ahoj, vyřešil si ty pazvuky v B sloupku?? taky mi tam něco drčí!!
  11. mám vystřelený boční airbag, jde potom závada vymazat podomácku vagem, nebo se musí měnit i jednotka pod přístrojovkou?? místo bagu dám odpor. díky za info
  12. ok, v neděli na to vlítnu znova a uvidíme. děkuju za rady.
  13. vzduch mám taky, ale to bych musel sundat pružinu. mám ale obyč stahovák a ten to jednostraně nestáhne, to je o hubu. nechám to na odborníky, předky jsem udělal, ale ten zadek nedám.
  14. zkoušel jsem na očko na sadit ještě jednen klíč, ale jsem slabej, ani se to nepohlo. musím teda pozvat nějakýho ramba.
  15. prosím vás, mám problém s povolením toho spodního šroubu na tlumičích, nemůžu tam dostat stahovák na pružiny a ani golu tam nedostanu abych povolil tlumič. na to je nějaký special postup??? zkoušel jsem to i očkem, ale je to celkem zarvaný, a takovej silák zase nejsem.
  16. malyhonza

    Podvozek

    nemá někdo reference na podvozek od SACHS?? origo už asi odchází do kytek, a je potřeba vyměnit. mám origo tlumiče a pružiny Eibach -35mm.
×
×
  • Vytvořit...