Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

Dik chalani :rolleyes:

Ano na tlmenie som zabudol, musim dodat ze aj zatvaranie dveri ma uplne iny zvuk a nic nikde nebucha a pod. Kedze som nechcel tlmit komplet dvere ale len tapacire som rad ze to pomohlo v tomto smere uplne :)

A SS hra fajn no pri vysokej hlasitosti a basoch ma basak ovieva jek keby mam otvorene dvere :D po prvej skuske som sa zlakol ze sa mi otvorili dvere a fuci na mna vzduch z vonku :D

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Tak v introsi uz len vyssie spominanu radiacku z Audi ktoru dorobim podla seba ;) a poriesim este ledky do dveri nakolko povodne presvedcuju. Tym to bude dokoncene na 100%, teda dufam :D

Pak trosku exterier a potom sa budem venovat uz len detailingu a udrziavaniu auticka :palec:

@lubino nie Rs nebude ;)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Neboj ;) ziadna RS uprava nebude. A aj ked by bola tak to skonci pri narazniku tot vse. Ale to je ted moc neaktualne nakolko L&K a RS spajat nebudem.

Jedine teda co z RSy na aute bude su pruziny :) ale to len koli minimalnemu znizeniu a lepsej ovladatelnosti v zakrutach :)

Odkaz ke komentáři

Taťka si na svou černotu pořídil přední RS nárazník.. Ono po faceliftu vypadá hezky, ale zvláště k těch 16" kolům je to dle mého krize, vypadají s tím jako kola od kočárku. Navíc trošku degraduje to, že má 4x4 - čili RS nárazníky asi jen tak u někoho nepochopím :)

Odkaz ke komentáři

Já to ještě dokážu pochopit u někoho, kdo si auto buď 100% upraví na RS styl, vč. interiéru a motorově výkon odpovídá (např. čipnutý dvoulitr), nebo u někoho, kdo chce exteriér 100% upravit na RS a interiér mít elegantní (třeba L&K) + k tomu ten motor s vyšším výkonem, nebo aspoň, což ještě bych jakž takž bral, nedávat plaketky. Co nechápu jsou úpravy na RS před faceliftem, je to hodně subjektivní, ale přední nárazník mi přijde fakt krutě hnusný. A už vůbec nechápu, když si někdo upravuje na RS úplně obyčejnou Octávku bez snížení s tuctovým interiérem (nedej bože i s plaketkami), když jezdí "na šicí stroj". A to dělá tolik lidí, že je to asi důvodem, proč jsem takovým odpůrcem podobných úprav :ph34r:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...