princes Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Lumi tak to je bomba dobre si to udelal! ;-) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Pěkně jedeš, moc se mi to líbí! Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Hrá to pekne.. aj to vytlmenie tapecov určite hodne pomohlo, nič nerezonuje... Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 hezke lumi moc hezke :) a na ty zadni el. okna si velmi rychle zvyknes :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Dik chalani Ano na tlmenie som zabudol, musim dodat ze aj zatvaranie dveri ma uplne iny zvuk a nic nikde nebucha a pod. Kedze som nechcel tlmit komplet dvere ale len tapacire som rad ze to pomohlo v tomto smere uplne :) A SS hra fajn no pri vysokej hlasitosti a basoch ma basak ovieva jek keby mam otvorene dvere :D po prvej skuske som sa zlakol ze sa mi otvorili dvere a fuci na mna vzduch z vonku :D Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak lumi a ted nam prozrad, co budes dale na aute dotvaret ? :D :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 žeby RS nárazníky? :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Tak v introsi uz len vyssie spominanu radiacku z Audi ktoru dorobim podla seba ;) a poriesim este ledky do dveri nakolko povodne presvedcuju. Tym to bude dokoncene na 100%, teda dufam :D Pak trosku exterier a potom sa budem venovat uz len detailingu a udrziavaniu auticka @lubino nie Rs nebude ;) Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 no včera večer si mal iné nápady... :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 jj nerikej hop dokud ... jéééé uz mam RS naraznik co Lumi ? :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) :lool: tak po mensej uvahe ze MOZNO do ,,rodiny,, pribudne jedna RS som sa tych napadov vzdal :P :D Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Jen tak dál, dej si na auto RS ptákoviny a už se mě nezbavíš Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Neboj ;) ziadna RS uprava nebude. A aj ked by bola tak to skonci pri narazniku tot vse. Ale to je ted moc neaktualne nakolko L&K a RS spajat nebudem. Jedine teda co z RSy na aute bude su pruziny :) ale to len koli minimalnemu znizeniu a lepsej ovladatelnosti v zakrutach :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Taťka si na svou černotu pořídil přední RS nárazník.. Ono po faceliftu vypadá hezky, ale zvláště k těch 16" kolům je to dle mého krize, vypadají s tím jako kola od kočárku. Navíc trošku degraduje to, že má 4x4 - čili RS nárazníky asi jen tak u někoho nepochopím :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak ked uz by som ho mal dat tak k nemu by isli automaticky 18tky neptune :) ale to uz moc prehanam takze zatial Laura ostane taka aka je ;) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Já to ještě dokážu pochopit u někoho, kdo si auto buď 100% upraví na RS styl, vč. interiéru a motorově výkon odpovídá (např. čipnutý dvoulitr), nebo u někoho, kdo chce exteriér 100% upravit na RS a interiér mít elegantní (třeba L&K) + k tomu ten motor s vyšším výkonem, nebo aspoň, což ještě bych jakž takž bral, nedávat plaketky. Co nechápu jsou úpravy na RS před faceliftem, je to hodně subjektivní, ale přední nárazník mi přijde fakt krutě hnusný. A už vůbec nechápu, když si někdo upravuje na RS úplně obyčejnou Octávku bez snížení s tuctovým interiérem (nedej bože i s plaketkami), když jezdí "na šicí stroj". A to dělá tolik lidí, že je to asi důvodem, proč jsem takovým odpůrcem podobných úprav Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak to ta chapem. Ono nie kazdy ma na origo RS, a je takisto pravda ze prerabok je uz moc vsade takze ted to vyznam naozaj nema :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Nemusis chapat vsechno za kazdou cenu... ne vsichni maji stejny vkus a prito si upravuji auta podle sebe... klidne at si fa plaketku na htp... jeho problem... skoda lumi... jak si jel za rolbou, jsme se mohli nejde potkat a pokecat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Fido ved este do Prahy pojdem tak sa niekedy zastavim na pokec :) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 skoda lumi... jak si jel za rolbou, jsme se mohli nejde potkat a pokecat Fido myslím že Lumi sa môže zastaviť už o chvíľu Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 já som psal, zabiják si(tak hlavně at ti nepocuchají auto jako mě :D). a v kolik si jel domů, že si se neozval? a opět rejprem, od kdy je l@k bez xenonů :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Tomiq myslim si ze to tak casto nebude tak neprehanaj ;) Marek : siel som domov neskoro vecer preto som nevolal. A ved nikde nepisem ze to je origo L&K ;) Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 aha v pohodě, však jenom rejpu :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ale v pondelok so mnou nechce ísť... Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 No konečne to máš v kope lumi . Som zvedavý hlavne na ten zvuk SS... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Ano Matus, konecne to je hotove a nemam rozobrateho pol auta :D Pridavam jednu foto Laury z mojich ciest po CR :P A jednu mensiu upravu cez mobil ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky