lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Jj je aj ked obcas ma vie neskutocne nasrat :D Ja som si dnes kupil zas toto sam sebe aj ked s Laurou to nema nic spolocne :D Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Vybehni za rolbom a namontuje ti to do Laury. S DSG sa to bude dat hrat aj za jazdy Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak to ma nenapadlo :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Větší kola jak motor :D Jsou pekny A ze si zenithy nenechas na zimu? Miso :D Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak vies mam taku stihacku ze to musim spomalovat kolami :D nene zenithy ak najdu kupcu pojdu prec, ak nenajdu tak az pak ostanu na zimu :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Marek zrejme narazal na mna :D ...ja ostavam zatial v uzadi Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 já sem se smál té konzoli :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Co je na nej smiesne ? :D kazdy obcas musi niekde pustit ventil :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 já sem se smál té konzoli :D Ja taaak :lool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Aktualny set-up a zima moze zacat :D dnes isli zenithy z domu takze coskoro jazdime na 18tkach Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 (upraveno) Jsem na to docela zvědav. Neptune jsou velmi povedená kola a Zenith se mi naopak léty dost přejedly, takže se mi dnes moc nelíbí. Myslím, že to budeš mít super Kola dělají auto, možná někdy za 4 roky, pokud si budu chtít auto odkoupit, ji taky trošku snížím a postavím na 17-18". Ale to je jen možná a za dlouho, dnes se musím spokojit aspoň se 16", které tam ani tak původně být neměly Upraveno Červenec 5, 2014 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 No dufam ze sa vysledok v spojeni 18tok a rs podvozku vyplati :) neptuny boli moje top kola od zaciatku ale kedze v TP som mal len 17 tak som do nich nesiel ... Tvoja vypada fajne aj na 16tkach ;) aj ked je pravda ze nejake fesne 17tky by zniesla :D Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Já jsem dokonce přemýšlel, zda má kola nedat do grafitové metalízy (pro začátek alespoň plastidipem) - ale zkoušel jsem si to na fotkách a jak v té černé vypadají kola na pohled docela velká, v té světlé, aspoň na fotomontáži, vypadají hrozně malá. Tak nevím. 17" by ale každopádně byly lepší, no.. :) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 (upraveno) No dufam ze sa vysledok v spojeni 18tok a rs podvozku vyplati :) neptuny boli moje top kola od zaciatku ale kedze v TP som mal len 17 tak som do nich nesiel ... :blink: a teraz ich tam už mááááš??? :blink: Upraveno Červenec 5, 2014 uživatelem tomiq07 Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 (upraveno) Este nemam, ale cochvila budu ;) preto som octu dal aj na plechace kedze neptunky si este chvilku pockaju doma :) Upraveno Červenec 5, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 "Laurin & Klement" na plechach :D to jsem jeste nezral Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 (upraveno) Tie uvodzovky tam byt nemusia :D nj obcas sa stava :D Inak uz asi 2 tyzdne mam doma zdvihacie body,len si najst cas ich nahodit Upraveno Červenec 5, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ja len dufam, ze ked nahodis 18", tak pojdu tie zasterky dolu <_< Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 To sa este uvidi :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Tie musia ist zasadne dolu Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Praveze plnia ucel celkom slusne :) tak o tom popremyslam no kazdopadne nevylucujem ani jednu moznost ;) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 predné by som každopádne nechal... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 No a ked necham len predne bude to vypadat na pikacu preto bud necham oboje alebo vsetky prec :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Vsetky prec, aspon na leto Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 (upraveno) Dnes bolo konecne schopne pocasie, tak som sa trosku pohral s Neptunami ^_^ ... predumytie - umytie - ferrous dueller - tar and glue remover - clay - umytie - osusenie ... trosku ich prelestim, dostanu 3 vrstvy vosku a sup na Lauru Pred Po Upraveno Červenec 10, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Férovej detailing, dobrá práce! ;) Čím zavokuješ? Máš na disky nějaký kartáč/štětec? Koukám po nějakých na DS shopu, rád bych nějaký delší abych mohl pohodlně po celé šíři disku... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Vdaka hosi Na kola pojde Hybrid od Doda ... A mam obyc stetec ale olepeny paskou aby ten plech neskrabol lak ... Ale chystam sa kupit nejaky detailingovy ... A mam aj kartac od colourlocku ale ten som dnes nepouzival :) Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 luxusní práce s koly Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky