Fext Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Čau lidi Zase jeden dotázek co se týče přestavby z předface na face. Měl jsem šedej interiér (asi ten úplně první) kde byl tunel uchycenej pod popelníkem před řadící pákou. Po přestavbě na černej interiér řeším otázku jak je respektive čím má být přichycenej novej tunel za řadící pákou. Jsou tam na to otvory v plastu v místě kde se napojuje poslední díl tunelu (ten je jen nacvaklej do dílu kolem řadičky) mezi řadičkou a ruční brzdou, ale jelikož starej tunel byl chycenej jinak nemám nic co by ho drželo. Neví někdo jestli je na to nějaká kovová konzole která by se chytla třeba pod matice ruční brzdy nebo je to u faceliftu řešený nějakejma návarkama přímo ke kastli? Pokud by byl někdo ochotnej sundat zadní díl tunelu a nafotit mi přichycení tunelu v popisovaném místě budu vděčnej Pokud tam má být přišroubovaná konzole bylo by číslo dílu? (nebo nabídka ke koupi!) Našel jsem i foto z přestavby, tak jsem tam označil místo o který mi jde. moc prosíím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Zítra hodím foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 (upraveno) Takhle je to přichycení č. dílu: 1U0 863 350 A Ještě šroub 1J0 711 354 Upraveno Červen 2, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Super moc díky Teď to ještě sehnat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.