Přejít na obsah

nejdou stahnout okna

onous

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Zdravím, kúpili sme octaviu II s pokazeným el.ovládaním predných okien u vodiča (rozpadnuté spínače). Vymenil som ich za nové, no naďalej neviem ovládať vodičove okno. Obidva spínače reagujú na spolujazdcove okno. Okno spolujazdca OK. Neviete čím to môže byť ? Čo mám ešte urobiť ? Skúšal som aj druhý spínač a správa sa to rovnako.Neviem, či to má s týmto súvislosť, ale nejde mi taktiež otvoriť auto DO, ale zavrieť ide, aj kufor ok a tlačitkom pri radiacecej páke ide aj otvoriť aj zavrieť a ešte mám jeden problém, že kľuka otvárania dveri u vodiča zvnútra má pravdepodobne roztrhnuté lanko, lebo odúva a nevracia späť. Vďaka za každý názor.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

O II má fórum níže.

s tím stahováním okna bych zkusil dát jiný panel pro ovládaní oken u řidiče,může být chyba v něm nebo ještě zkusit odpojit a připojit baterku.

S DO jsem měl taky problém,mě nešlo zamknout auto přes DO,a chybu jsem našel v zámku. Vyměnil jsem zámek u řidiče a problém vyřešen,nejspíš byl v zámku špatný mikrospínač

Ohledně toho lanka,rozeber tapec dveří a zjistiš problém jestli je špatné lanko nebo něco jiného.

Jak sundat tapec - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-tapecu-prednich-dveri nábod je na O I ale u O II to moc jiné nebude :pivo:

Třeba ti někdo poradí líp ! ale snaha byla :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...