onous Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Nejde mi otevrit ani jedno okno(jak od ridice ani solo na dverich). Kdyz smacknu cudlik, tak slysim jen cvaknuti. Nevi nekdo, co by s tim mohlo byt?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Ak cvaká motorček...tak v priechodke dverí je prerušený jeden z vodičov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
onous Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 tak sem to vyresil, byla to ta teplotni pojistka nad pedalama, pod rele steracu(hlinikova se zelenym vrskem. stacilo ji jen prihnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavicek Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím, kúpili sme octaviu II s pokazeným el.ovládaním predných okien u vodiča (rozpadnuté spínače). Vymenil som ich za nové, no naďalej neviem ovládať vodičove okno. Obidva spínače reagujú na spolujazdcove okno. Okno spolujazdca OK. Neviete čím to môže byť ? Čo mám ešte urobiť ? Skúšal som aj druhý spínač a správa sa to rovnako.Neviem, či to má s týmto súvislosť, ale nejde mi taktiež otvoriť auto DO, ale zavrieť ide, aj kufor ok a tlačitkom pri radiacecej páke ide aj otvoriť aj zavrieť a ešte mám jeden problém, že kľuka otvárania dveri u vodiča zvnútra má pravdepodobne roztrhnuté lanko, lebo odúva a nevracia späť. Vďaka za každý názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím, O II má fórum níže. s tím stahováním okna bych zkusil dát jiný panel pro ovládaní oken u řidiče,může být chyba v něm nebo ještě zkusit odpojit a připojit baterku. S DO jsem měl taky problém,mě nešlo zamknout auto přes DO,a chybu jsem našel v zámku. Vyměnil jsem zámek u řidiče a problém vyřešen,nejspíš byl v zámku špatný mikrospínač Ohledně toho lanka,rozeber tapec dveří a zjistiš problém jestli je špatné lanko nebo něco jiného. Jak sundat tapec - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-tapecu-prednich-dveri nábod je na O I ale u O II to moc jiné nebude Třeba ti někdo poradí líp ! ale snaha byla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavicek Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Ďakujem za radu, snahu a aj za upozornenie ;) Skúsim to posunúť do fora O II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 To už asi neposuneš,ale můžeš se tam podívat jestli někdo neměl podobné problémy jako ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.