HonzaP Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Zdravím , mám následující problém při jízdě, a následném zpomalení (na křižovatce) a sešlápnutí spojky (vyřazení) auto jakoby cukne nebo spíš motor.Někdy je to slyšet i při chcípnutí motoru - zaklepání. Můžete mi poradit, kde je silenblok na motoru, a jak je složité ho vyměnit? PS: spojka celá nová dvojhmota cca před 50t Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Záleží co máš za motorizaci, já ten svůj řešil v podfóru Motor, tady: Forum - Octavie I - Motor - 1.6... Jinak jeden bývá vpravo, druhý vlevo, mě při 200t odešel ten levý, levnější. Ale říkám, záleží co máš za motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Záleží co máš za motorizaci, já ten svůj řešil v podfóru Motor, tady: Forum - Octavie I - Motor - 1.6... Jinak jeden bývá vpravo, druhý vlevo, mě při 200t odešel ten levý, levnější. Ale říkám, záleží co máš za motor. Díky za odpověď , mám 1.9tdi 66kW ALH , je na to někde postup jak se to mění? doufám, že nemusí ven motor ...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Motor ven nejspíše nebude muset, u motoru AEE 1.6 55Kw jeden uživatel popsal výměnu levého silentbloku takto: ,,Výměna je naprosto jednoduchá,já mám GLX,vyndat baterku pak ten podstavec pod baterkou,trošku si odsunout spodní a vyndat ten horní černý plast co je nad podběhem jak jsou v něm kabely a pak už šroubovat má to dohromady 5 šroubu ten silentblok,akorát co poradím tak si párkrát bouchnout kladivem do těch šroubu nebo to zkusit nahřát co drží ten silentblok na převodovce(já jsem použil sílu kladiva:))sám jsem měl co dělat abych je povolil protože tam byli ještě od výroby silentbloky,akorát je dobrý si dobře vypodložit převodovku,já jsem to vypodložil klasickým heverem panenkou kousek mramorový kostky a na to jsem dal kousek dřevěnýho polínka ve tvaru obdelníku,hlavně ať nikoho nenapadne ten hever tam rvát na sílu bez žádnýho vypodložení,muže dojít k proražení převodovky Tu mramorovou kostku jsem tam dával z toho důvodu aby mi ten panenkový hever neprorazil to dřevo." Nicméně u tvého motoru jsou snad celkem 3 silentbloky a s tím nemám zkušenosti žádné :( Snad ti poradí někdo jiný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Díky za zprávu, právě jsem hledal všude možně, a nemůžu o tom nic najít. To snad nikdo ještě neměnil? Ani to snad není v DP příručce (nebo špatně hledám) Jsou tam 3 ale snad se nemění všechyn. Nikdo neví? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.