Přejít na obsah

Vypína turbo hadže do nudzaku

Guest willo3310

Doporučené příspěvky

Guest willo3310

Dobrý deň, mam octaviu 1.9 tdi 81 kw cca 170 000 km ale tie su neni isto originál. Mam taký problem. Pred dvomi orkmi nam vypinalo turbo vyčistilo sa a bolo to ok. Začalo to robiť zas až nakoniec skoro už ani nešlo. Vymenili sme za druhe. Toto nové hvízda ale taha. Pred tyždnom mi aj vyrazilo hadicu od turba k intercooleru. Mechanik hovoril že je to ta kocka ventil n75 sa mi zda že dava vela tlaku. Ale turbo vypinalo aj s novym turbom. Vymenili sme ventil, ale stale ho vypína. Robí to hlavne ked idem do strmšieho kopca na 4ke a vytočim ho. Niekedy to robi aj ked idem 130 je to cca 3000 otáčok na 5ke (to isté to robilo aj pri predošlom turbe). Neviem si už fakt rady čo by to mohlo byť, tak vás prosím o pomoc. Prešiel som aj forum, ale nič take som nenašiel iba niečo o podložení, ale vôbec nemam páry o čo ide. Veľmi pekne ďakujem.

Odkaz ke komentáři

asi se jim ten repas nepoved že píská a pokud to de zvážil bych reklamaci

a ten nouzák může opět drhnout regulace já třeba když ještě nevěděl nechal vyčistit turbo a do půl roku zas nouzák tak sem si to se známým rozebral a vyčistil sám a pak to důležitý podložil sem regulaci dle návodu na dieselpower 0.1mm podložkama a od tý doby jezdím jak vítr

prozatim bych to viděl na někoho s vagem kdo umí a vyloučí další možnosti -hadičky ,ventil, váhu,map senzor,špatná banka na turbu

Upraveno uživatelem pavel71
Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...