Přejít na obsah

Nesvítí světlo zpátečky

sromik

Doporučené příspěvky

jednoduše vycvakni konektor se spínače zpátečky kouskem drátu propoj v konektoru kontakty zapni klíček a di do zadu juknout co to dělá pokud budou světla svítit a nebudou po chvíli zhasínat vyměn čidlo zpátečky

pokud by to blblo čemuž moc nevěřím musel bys jít po kabelech a konektorech vyhnilý dráty oxidace kontaktů

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest Lubomír78

Dobrý den,

po výměně převodovky mě zlobí zpátečkový světla. Spínač jsem dal nový, ale výsledek žádný. Nejdříve mi zpátečka nesvítila vůbec. Proměřoval jsem spínač, je rozpínací, tak jsem snímač podložil podložkou a to zase svitili pořád. Tak jsem udělal podložky z planžety a už svití jen při zpátečce, ale trvá cca 5 vteřin po zařazení zpátečky než se rozvítí. Chtěl bych to odladit aby to svítilo hned. Nevite někdo jestli to jde někdě ještě nějak poštelovat.Když jsem koukal do díry na spínač jsou tam nějaký plíšky na pružinkách tak jestli už nejsou prožinky unavený nebo něco.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Můžete mi někdo ukázat na fotce, kde přesně hledat snímač zpátečky u motoru 1.8T (AUQ)? Zničeho nic přestaly svítit, pojistka je ok, žárovky ve světlech taky, tak se chci kouknout na ten snímač. Dnes jsem koukal pod kapotu, ale nenašel jsem ho. Není tam shora moc vidět.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...