Přejít na obsah

vymena dvojkoveho synchronu a vrzanie ?

Doporučené příspěvky

zdravím vás pánové.

chcel by som sa spýtať. uz dlhsiu dobu mi synchron na dvojke po zahriati oleja v prevodovke nesynchronyzuje a pri podradovani to robi cim dalej tym viac problemy. Chcel by som to poriesit, ak ste ho uz niekto menili, co to tak vyjde, resp. co vyjde samotny synchron a co moze trvat oprava? viem, ze to bude musiet ist prevodovka von no...

a este jedna vec ma trapi, po buracke co sme mali a po naslednej oprave nam postupne v octavke zacalo daco povrzavat, ide to z miesta pred vodicom, tak som si myslel, ze to je mozno nie dobre chytený blatník. Ale casom som zistil, ze to nie su plechy co sa po sebe posuvaju, ale pravdepodobne nejaky silentbloch bud na prevodovke, ci na naprave, vrze to pri zmene zatazenia motora, teda pri pridani ci hlavne ubrani plynu, obcas pri nejakych nerovnostiach, a tiez ked som menil lave predne koleso a pohybal som s tym, tak to vrzalo, ide to vsetko z lavej prednej casti, ale nie prave od kolesa, ale skor niekde od prevodovky.

Vedeli by ste niekto alebo mate skusenost, co to moze vrzat? vdaka vopred a sorry za dlhe citanie

Odkaz ke komentáři

Ten synchron co nevystavuje při řazení dvojky se mi tento týden taky ozval, nedělá to vždy asi opravdu jen při zahřátí oleje, mě se to stalo i po drncnutí přez železniční přejezd. Vyměnil jsem olej, tak uvidím jestli se to nezlepší. Jinak tomu moc nerozumým čím by to mohlo být. tyštak někdo poraďte.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ten synchron co nevystavuje při řazení dvojky se mi tento týden taky ozval, nedělá to vždy asi opravdu jen při zahřátí oleje, mě se to stalo i po drncnutí přez železniční přejezd. Vyměnil jsem olej, tak uvidím jestli se to nezlepší. Jinak tomu moc nerozumým čím by to mohlo být. tyštak někdo poraďte.

mysak - tak jak? vymenil si olej a pomohlo to, ci nie?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Já jsem vyměnil olej v převodovce a od té doby mám vše OK. Ten vypuštěný olej ale vypadal docela čistě a žádný bordel typu kovové piliny tam nebyl. Možná jen pár nepatrných smítek. Nebo si to tím vypuštěním sedlo.

ok vdaka, skusim to teda aj ja, a uvidime ci to buduci rok, ked sa otepli, pomoze

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...