sloters Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Zdravím, koupil jsem Octavii 1 1,9 TDi přes autorizovaný servis Škoda.Auto je fakt slušné,jen se při jízdě ozývá takové vrzání od předních tlumičů.Když zatlačím na přední kapotu,tak to zavřže taky.Při jízdě se mi ale tlumiče zdají v pohodě.Můžou být špatné?Po kolika km by se měli měnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tlumiče budou určitě dobré, většinou co vrže je uložení stabilizátoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Uložení stabíku, taky mi to teď začalo po umytí auta vrzat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Mi také vrže takto, ale mám vypozorovno, že se to projevuje pouze za velkého tepla (možná i sucha s teplem). Může to teda být to uložení stabilizátoru? Pokud ano, co se s tím dá udělat jednoduše? A ještě - mechanik na dálku uvažoval taky o zadírání čepu. Kromě jeho výměny za nový ještě zmínil takovou dočasnou "prasárničku" - namazat čep jehlou skrz manžetu. Může být to vrzání i ten čep? Ale jak píšu, v 90% času je klid, jen to někdy za tepla-sucha spustí na pár dní a pak zas na to zapomenu...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sloters Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Taky jsem si všimnul,že to dělá hlavně když s to zahřeje. Když jedu ráno je to OK,ale když se ted odpoledne vracím,tak to vrže už dost. Do servisu se chystám. Na kolik by vyjde oprava ulužení a případně výměna čepu viz příspěvek výše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 sloters: originál TRW čep 1ks asi 300 Kč (když by se měnily, tak rovnou oba), uložení stabíku 2ks 100-200 Kč, geometrie 500-1000 Kč, práce podle servisu, neorigo servis asi 500Kč, origo servis min. 1000 Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.