Přejít na obsah

Max. výbava

kakbus

Doporučené příspěvky

Zdravím,

prošmejdil jsem internet ale nenašel jsem odpověď na moji otázku.Zajímalo by mě, co všechno jde nacpat do středového panelu.Myslím rádio,klima (GPS?).Jedná se mi převážně o origo věci.Na všech fotkách co jsem viděl je pod rádiem prázdná přihrádka a pod ní někdy ovládání klimy, ale to se mi vůbec nelíbí.Co může být na té prostřední pozici? Případné odkazy na fotky bych uvítal.Díky

Odkaz ke komentáři

No já nevím.Prostě mi to přijde jako by tam něco chybělo..Taková díra uprostřed panelu..Myslel jsem esi se nedělala (nedělá) třeba nějaká navigačka nebo něco...Nedávno sem něco podobnýho našel,ale bylo to tuningový auto,takže si myslím že to nebyl původní středovej panel.Zkusím to pohledat a dat to sem

Odkaz ke komentáři

Je to 2DIN autorádio EONON s touch screen veľkosti 7"....prehráva AVI, DivX, MP3, a veeeľa ďalších formátov na ktoré si nespomeniem :D zobrazovanie obrázkov to je asi samozrejmé....taktiež je v tom zabudovaná TV a umožňuje to pripojenie parkovacej kamery...existuje aj verzia s GPS...tú ja nemám, pretože zatiaľ som externú GPS využil za tri roky asi 1x, má to aj také vecičky ako USB, 2x AUX a podobne, pričom ale hlavné je, že to strašne dobre hrá...mám to pripojené iba na originálne reproduktory, čo boli v aute od výroby (8 reproduktorov)ale je to pecka :palec: ...zabudol som ešte na podporu SD kariet a DVD, oba sloty sú umiestnené za displayom, pričom vyklopenie displaya je tiež celkom efektná záležitosť :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...