kakbus Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Zdravím, prošmejdil jsem internet ale nenašel jsem odpověď na moji otázku.Zajímalo by mě, co všechno jde nacpat do středového panelu.Myslím rádio,klima (GPS?).Jedná se mi převážně o origo věci.Na všech fotkách co jsem viděl je pod rádiem prázdná přihrádka a pod ní někdy ovládání klimy, ale to se mi vůbec nelíbí.Co může být na té prostřední pozici? Případné odkazy na fotky bych uvítal.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 jediné co jsem viděl je uzavíratelná přihrádka. Ale nechápu co ti na tom vadí? Já osobně bych přivítal naopak více odkládacích prostor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Uzavíratelnou přihrádku bych uvítal..pořád mí lítá telefon po autě :D Ale nic jiného, než odkládací prostor jsem tam neviděl..ale dá se udělat ledacos, že :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kakbus Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 No já nevím.Prostě mi to přijde jako by tam něco chybělo..Taková díra uprostřed panelu..Myslel jsem esi se nedělala (nedělá) třeba nějaká navigačka nebo něco...Nedávno sem něco podobnýho našel,ale bylo to tuningový auto,takže si myslím že to nebyl původní středovej panel.Zkusím to pohledat a dat to sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondráš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Navigace nebo uzavíratelná přihrádka, případně tam narvat držáky na pití z VW. NAVIGACE ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Dalsí moznost vyplnit to uhledným usazením přidavných budíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kakbus Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 add Ondráš:To je přesně ono. To je uplně o něčem jiným. Je ale zvláštní, že už jsem prošel hafo inzerátu a oktávku s touhle výbavou jsem zatím nenašel.. To jeto taková rarita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondráš Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 kakbus: Tu navigaci si můžeš dát v podstatě do jakékoliv výbavy, která má faceliftový středový panel. Vyndá se rádio a ta přihrádka pod něj a místo toho se umístí navigace nebo 2 DIN rádio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Akorát se strašně kradou :lool: Nebo tam jde dát držák na nápoje návod zde:-> http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-napojoveho-drzaku-do-pozice-stredoveho-panelu Ale díra se jen zmenší. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 a co takhle?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Ja som to vyriešil takto (ale musím priznať, že ten odkladací priestor niekedy chýba :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 óóó..toto bych moc rád :) Co to tam máš? Co to umí? Kde jsi to koupil? Já chci taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Je to 2DIN autorádio EONON s touch screen veľkosti 7"....prehráva AVI, DivX, MP3, a veeeľa ďalších formátov na ktoré si nespomeniem :D zobrazovanie obrázkov to je asi samozrejmé....taktiež je v tom zabudovaná TV a umožňuje to pripojenie parkovacej kamery...existuje aj verzia s GPS...tú ja nemám, pretože zatiaľ som externú GPS využil za tri roky asi 1x, má to aj také vecičky ako USB, 2x AUX a podobne, pričom ale hlavné je, že to strašne dobre hrá...mám to pripojené iba na originálne reproduktory, čo boli v aute od výroby (8 reproduktorov)ale je to pecka ...zabudol som ešte na podporu SD kariet a DVD, oba sloty sú umiestnené za displayom, pričom vyklopenie displaya je tiež celkom efektná záležitosť :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jen pro info rozhodne nekupovat NIC zde! : http://www.autoradiaeonon.cz/ Bohuzel sem take mezi lidma, kteri zaplatili a nic nedostali ... http://obchody.heureka.cz/autoradiaeonon-cz/recenze/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.