boda82 Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Dobrý den,přikládám obrazek hadice která se mi v tom kovovém ohnutí prošoupala o držák chladice(nebo nevím co to tam je) a chci se zeptat jak tudle hadici vyndat? Co všechno sundat rozebrat a na co jsi třeba dát pozor.Děkuji za každou reakci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Kluci, prosím poraďte, vrže mi hadice od klimy dole u chladiče (viz obrázek) o ten spodní plech nebo co to tam je. Vždy když mezi to narvu gumu, tak je chvíli klid, ale ta za pár dní vypadne a vrže to znovu. Už vám to někomu taky dělalo, je to hrozný zvuk, hlavně když jedu přes nerovnosti pomalu, tak to zní jak stará rozvrzaná kára. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 "zní jak stará rozvrzaná kára". vždyť to je stará rozvrzaná kára :lool: .dělá si prču,zkus tu gumu před narváním namazat chemoprenem a místo kam ji budeš rvát tak taky.to by mělo držet.je to sice buranský řešení, ale takový bejvaj většinou účinný a hlavně levný.ať se podaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Dobře zkusím to a díky za radu. ;) Vrže to fakt hrozně, je to slyšet i když zavírám dveře. Auto staré 4 roky, najeto prd ... to my fakt hlava nebere. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 v tom případě to vypadá na špatně namontovanou hadici z výroby(nebo servisu). hadice je namontovaná tak špatně, že se kříží.pak může vrzání vydávat samotná hadice v kovovém ukončení a její zašprajcování ten minimální vrzací pohyb eliminuje.šprajc je jen dočasné řešení, jelikož hadice v klidu je namáhaná pnutím a léty praskne.je to běh na dlouhou trať,může prdnout letos,ale taky za 5let.něco podobnýho jsem řešil na soustruhu s hadicí na chlazení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Hmm tak to jsi mi moc nepotěšil. Ach jo. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 nekoukej na to zase tak tragicky a narvi tam tu gumu s lepidlem.když to bude držet a upadne jednou za rok, tak je to slušnej výkon za který ta práce stojí. a pokud hadice prdne, tak ji necháš vyměnit,stejně bys to musel udělat a dopředu to nemá cenu.navíc to může být jen malá vůle v uchycení a to na vrzání stačí a ničemu to nevadí.to moje strašení si zase tak moc neber k srdci, na autě je daleko víc věcí (a důležitějších),co se můžou podělat, proto je to auto, aby z tebe tahalo prachy.takže platit až při opravdovém problému a prkotiny řešit lidově.jak říkám s nadsázkou já-auto musíš rozjet a zabrzdit(taky někdy umejt).hlavu vzhůru a mnoho klidných kilometrů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Jo jasně v pohodě. :D Mě to jen štve, že to auto pomalu ještě nic nenajelo a už to vydává takový zvuky. Ale jak říkáš, dám tam tu gumu na lepidlo a ono to zase něco vydrží. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Tak co, pomohlo to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 buď je tam blbá hadice, nebo je špatně sesazený chladič s výparníkem klimy, ale předpokládám, že už to nějak vyřešil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.