Přejít na obsah

◘ Myšákova černá slepice ◘

Doporučené příspěvky

ono možná to na fotce vypadá víc černější než to ve zkutečnosti je, takže ta svítivost je v pohodě i krásně za dne víc, než co sem měla možnost vidět černý ledkový světla za dne B)

je mi jasný že někomu se to líbí a někomu ne, hlavní je že se to líbí mě no ni :P, ale jako tuning 90 let nevím mno :lool:

Petere: asi uplně nechápu jak to myslíš, uplně to černa ztmavit folii :wub:

a co se týká cajtů, no tak jak píše marek bud tak a nebo budu dělat blbou :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj Malkovicz jsem schopen TI pomoci a udělat. Stačí zavolat 731 707 843. Masku můžeme dát do folie - karbon, černá mat apod.. Nebo zalakovat. znaky dodám jak do předu,dozadu tak na pokličky ke kolům :)

To by bylo super muzes udelat nejaky cenovy nastrel abych zhruba vedel na kolik to vyjde myslim tim potazeni tou folii cernou mat. plus ty dva znaky dik.
Odkaz ke komentáři

Ahoj mam dotaz kde si sehnala tu cernou masku ja co shanel tak je to vsechno bez znaku a to nechci chtel bych to udelat jak to mas ty :-) je to fakt nadhera a znaky mas z ceho? Dik za odpoved pokud ti teda nebude vadit ze se budu trosku opicit ale fakt to k ty cerny octe sedi:-)

nazdárek krajane,

no já sem masku šmirglem prodrsnila, poté odmastila, vzala sprej základ na kov a pak sprej barvy a bezbarvý lak a bylo to

znaky sem si sehnala s dalšíma dílama od kamarády ze škodovky, ale dají se koupit třeba v ob autodílech, nebo i na aukru, tak snad ti to k něčemu bude, dřív jsem ti odpovědět nemohla :wub:

Odkaz ke komentáři

Lybo: no nevím nevím, dyt není co fotit :( a ty víš, že tahle je pro mě jedna z top i když z kalkulačky :wub:

Marku: no Žamberk přece :D, tam to bude páárty :lool:

Aby se neřeklo, tak dorazil menší balíček

post-21436-0-44853100-1377595075_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...