sttefo86 Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Pekný deň páni, Mám podozrenie na nesprávnu funkciu turba na 2,0 BMM. V prílohe prikladám aj logy na 3. a 4.stupni z ktorého je vidieť pomalší nábeh a neskorší prefuk. Pri takejto akcelerácii už turbo je aj dosť výrazne počuť - piskot, ale aj keď je motor studený a len sa pohýnam z parkoviska bez akéhokoľvek vytáčania je počuť piskot ale už nie taký tenký pískľavý zvuk. Viete mi poradiť čo tam môže byť zlé, poprípadne ako sa dá turbo demontovať a vyčistiť pri tomto motore? logy.xls 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sttefo86 Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 nikto nič? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Venco888 Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Podla mna ti ostava otvorena klapka a turbo stale tlaci robilo mi to na wv golf iv 1.9 tdi pd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 a chybi vykon ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sttefo86 Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Podla mna ti ostava otvorena klapka a turbo stale tlaci robilo mi to na wv golf iv 1.9 tdi pd a čo sa stým dá robiť? a chybi vykon ? Pocitovo to má pomalší nábeh ako na začiatku, pri plnej akcelerácii ako keby chvíľku sa nič nedialo, pri 2000ot/min riaden kopanec sprevádzaný aj zvukovým prejavom - piskot. Čo som si všimol len minulý týždeň tak pri štartovaní napoli zahriateho motoru z výfuku vylezie tmavý - až čierny dym, ale už počas jazdy ani pri plnom plyne nedymí a tak isto keď je motor celkom studený alebo celkom zohriaty tak tak isto žiaden dym. Pre porovnanie som bol vyskúšať kamarátovu octu BMM a tá nepískala, ani nehučala ale zas dymila pri akcelerácii a mala ešte slabší výkon - aspoň pocitovo. Tak vôbec neviem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Máš tam někde dirku hledej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sttefo86 Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Máš tam někde dirku hledej Dá sa diera hľadať nejakým dobrým spôsobom? nakoľko piskot počuť až keď je auto v zábere, pri stojatok aute a pridávaní to vôbec neviem identifikovať skade to ide - vtedy to počuť len veľmi málo, ale keď idem po ulici a mám otvorené okno tak to počuť viac ako samotný motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sttefo86 Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Žiadna dierka sa nenašla-prešiel som všetky spoje, celé potrubie a nič, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schonmarek Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Ahoj, podarilo sa ti to vyriešiť? Mám úplne ten istý problém a neviem si s tým rady. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.