Pavlus Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 K čemu je toto péro? Dumaám nad tím jestli je to nějaká pojistka, ale pořádně mě nic nenapadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 (upraveno) Radím ti, nerozdělávej to... Je to tam potřeba aby fungovalo zamykání Upraveno Červenec 9, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Zadny pohyb to nedela, pripada mi to jako nejaka bezp pojistka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ano tak sem se spletl už je to nějaká doba, ale vím že bez toho zámek nefunguje :) je to asi nějaká pojistka pač to tam drží tak divně... Pokuď ti ten zámek leží doma a nutně ho nepotřebuješ, oddělej to a uvidíš, jen se pak trocha popereš s tím to tam narvat na z5 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Taky jsem záhadu toho pera neobjasnil, ale vždy ho tam raději dám zpět, není to vůbec těžké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 (upraveno) já ho měl sundané a vše OK ( jen jak jsem ho dával zpět, tak jsem si ho narval asi cenťák do palce, au au). Toto je nový zámek, pač u spolujezdce mi blbne a o víkendu ho chci vyměnit. Loni jsem měnil u řidiče a taky jsem nad tím dumal, tak jsem si říkal, že mi to někdo objasní Upraveno Červenec 9, 2013 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 V DP mate, ze pri demontazi zamku by sa mala lava strana pruziny zakvacit do tej priehlbinky, ktora je na kulise hned vedla. Len pri montazi do auta to treba odkvacit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Aha, takze aretace mechanismu zamku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.