t9hansers Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Zdravim :) když po delším stání nastartuju,tak mi pod kapotou něco divně syčí okamžitou spotřebu mám kolem 5/100 postupně to klésá na cca 2l na 100 (30s) a ten divnej zvuk zmizí...dělá mi to jenom po tom delšim stání cca po 8h od zahřátýho motoru... :/ nevíte co by to mohlo být? předem děkuji za každou radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Pokud ten zvuk zmizí cca do 2 minut od nastartování úplně studeného motoru, tak to dělá čerpadlo sekundárního vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t9hansers Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Pokud ten zvuk zmizí cca do 2 minut od nastartování úplně studeného motoru, tak to dělá čerpadlo sekundárního vzduchu. jo,ten zvuk to dělá jenom při úplně studeném motoru...myslíš,že oprava je nutná nebo měl bych to dát opravit co nejdřív? Jinak Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Asi máš netěsnost na čerpadle sekundárního vzduchu, tělo je k sobě nýtované hliníkovými dutými nyty, ale ty po čase povolí, pak to dělá trošku hrubší zvuk. Já jsem se s tím trápil před několika lety, pak jsem zde na fóru našel návod jak opravit :) , tak že tady to je : Oprava čerpadla sek. vzduchu.doc Na čerpadle vidíš hliníkové nýtky (to je foto z mého auta před opravou ) po opravě jsem to zapomněl vyfotit , ale mám tam teď ty šrouby, podložky a matičky jak je popsáno v návodu. Už několik let je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t9hansers Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Asi máš netěsnost na čerpadle sekundárního vzduchu, tělo je k sobě nýtované hliníkovými dutými nyty, ale ty po čase povolí, pak to dělá trošku hrubší zvuk. Já jsem se s tím trápil před několika lety, pak jsem zde na fóru našel návod jak opravit :) , tak že tady to je : Oprava čerpadla sek. vzduchu.doc Na čerpadle vidíš hliníkové nýtky (to je foto z mého auta před opravou ) po opravě jsem to zapomněl vyfotit , ale mám tam teď ty šrouby, podložky a matičky jak je popsáno v návodu. Už několik let je klid. Díky moc :) hned jak bude čas tak se do toho pustím :) snad to zvládnu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Říjen 27, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2018 2: Mirek1.8T _ Kámo díky.. :D i po těch letech, cos tady hodil "home-made návod" , JE TO K NEZAPLACENÍ :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.