135vas Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Dobrej, včera jsem se vracel z Chorvatska a stál jsem 1,5 hod. v kolonách. Při vyřazení na neutrál z kopce ale auto z kopce nejelo ale naopak samo couvalo zpět do kopce. Musel sem stát na brzdě podotýkám při neutrálu! Jak sem odbrzdil začalo couvat. Při rozjezdu na jedničku se rozjelo jen s plynem a velice obtížně. To celé trvalo asi 30 minut, potom auto poposkočilo a náhle na volnoběhu stojí, rozjíždí se jako dřív. Ještě jeden poznatek při té záhadě jsem měl celou dobu na maxidotu spotřebu 0,9 l za hodinu. Motor mam 1,9 77kw BJB kdo poradí? Nyní mam na volnoběh 0,7 l s klimou, 0,6 l bez klimy a auto se chová normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) Není z kopce jako z kopce :) Někdy se může zdát že je silnice nakloněná z kopce ale je to naopak,nebo taky něco jako tohle http://tn.nova.cz/zp...ace-naruby.html :D Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem Luks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.