Zavodnik Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Dobrý den, nemáte nějaký návod či radu jak vyměnit kompletně stahovačku okna u spolujezdce ? Koupil jsem kompletní stahovačku okna včetně motorku,tak to potřebuji jen přehodit. Mám 18 roků a octavii mám chvílí,zak se chi zeptat mám se do toho pouštět sám nebo raději servis ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Sundat tapec,igelit,stáhnout okno tak aby jsi povolil 2 matice který ho držej v držáku a pak jen asi 4 šrouby co drží celou stahovačku.Odpojíš motorek od kabelu a vytáhneš ven.Práce na 20 minut. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 nezapomeň okno dát nahoru a zajistit , když je v horní poloze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Děkuji chlapi :) zítra se do toho pustím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Zdravím,tak stahovačka už je namontovaná. Práce 20 minut :) Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 příště to bude rychlejší , co jsi tam dal za fólii ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Koupil jsem trochu hrubší igelit a dal na oboustranou pásku poté jsem to celé oblepil průhlednou izolepou. Zítra už tam jen hodim tapec a je hotovo,pak se pustím na výměnu protáčející se vložky v zámku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) Zneužiji tohoto tématu. Chlapi, prdl mě ten plast na stahovačce, je možné jej dokoupit nějak zvlášť nebo je potřeba koupit celý komplet? S lankem ani kolejnicí nic není. Popř. pokud jde dokoupit jen ten plast, mohli byste mě hodit odkaz nebo číslo, pod kterým to seženu/najdu ? Díky L. edit: jedná se o pravé zadní dveře. Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Jaký myslíš plast ? Teď jsem vytáhnul celou stahovačku ven prasklo mi lanko tak bych ti to dal zadarmo. Pošli tu fotku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Zneužiji tohoto tématu. Chlapi, prdl mě ten plast na stahovačce, je možné jej dokoupit nějak zvlášť nebo je potřeba koupit celý komplet? S lankem ani kolejnicí nic není. Popř. pokud jde dokoupit jen ten plast, mohli byste mě hodit odkaz nebo číslo, pod kterým to seženu/najdu ? Díky L. edit: jedná se o pravé zadní dveře. koupíš ten plast ve škodovce za cca 40,- , a igelit za 104,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Já koupil celou stahovačku okna včetně motorku za 400,- Kč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) koupíš ten plast ve škodovce za cca 40,- , a igelit za 104,- Můžeš mě nahodit prosím, prosím linky ? http://www.cc-autodily.cz/spoustec-skla-bez-mot-6_6?brand=SKODA&model=OCTAVIA Jsou to přední dveře, ale zadní mají jen jednu lyži a je tam nahoře vpravo takový bílý plast. Tak ten prdnul :( Zavodnik: Nejsi z okolí Brna, že bych si pro něj sjel? :) Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 To nekupujte z internetu :) Zbytečně budete platit poštovné :) Jestli máte možnost tak zajdětě přímo do Škody popřípadě na vrakoviště :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Mě spíš zajímá výrobní číslo, ať do škodovky můžu sjet :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 stačí říc bílej plast do stahovačky , oni vědí co to je http://www.cc-autodily.cz/dil-vodici-spoustece?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Škodovku nezajímá u tohoto výrobní číslo :) jinak ten plast mám na staré stahovačce a dal bych Vám to. Poslal třeba v dopise nebo nevím :D Já jsem ze Zlinského kraje. Takto dopadla moje stahovačka :D i na motorku to ozubené plastové kolečko obrousilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Tak zrovna ten plast je namahany, tak jedine novy. Ja delal minuly tyden zamek v PP dverich a ty plasty jsem preventivne menil taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 taky dám všude nové , pořád lepší dát 160,- za komplet , než riskovat celou stahovačku za 1300,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Já celou stahovačku jsem dal za 400,- Kč včetně motorku :) :D jinak jsem mu už ten plast poslal v dopise :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 já do svého auta dávám vždy jen nové díly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Tak to by ses prohnul,minulej tejden sem sháněl motorek a 5500,- za takovej nesmysl fakt nedám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Mám 18 roků pro mě moc velká kasa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.