Přejít na obsah

Špatné starty

Guest Martinova

Doporučené příspěvky

Může mi tu prosím někdo poradit? Co autorizovaný servis, to jiná odpověď...

Při startech vozidla(studených i teplých) mi auto chytne někdy až na podruhé,

někdy i na potřetí točení... Probíhá to asi tak, ze otáčky vylétnou na 500/min.

motor se protočí a následně chcípne... Tento problém se ale vyskytuje nepravidelně.

Někdy auto šlape jak hodinky a někdy bych ho nejraději hodil ze skály... Jedna se o

Octavii II r.v. 2007 2,0TDI 103Kw, najeto 200000 tis. Podotýkám, že autu dopřávám

pravidelný autorizovaný servis...

Odkaz ke komentáři

A cena???

puvodni baterka ? zkus pripojit kabely na druhe auto a zopakovat teplej start jestli to bude lepsi, pokud ano na cas pomuze vymenit baterku. Klesla ucinnost starteru a baterka uz nedava tolik jako driv a tohle dohromady zapricinuje horsi teple starty.

Baterku sem kupoval asi předloni ... Tím to asi nebude.... Asi v to Softwéru bude zakopanej pes...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já mám zase problém s teplejma startama... Někdy to musím nechat točit tak 3 vteřiny až pak to chytne..... za studena jen cvrnknu a šlape....Nějaká rada jak se toho zbavit a neplatit hodně peněz??? Dělalo mi to také. Za tepla ne a ne naskočit. Od známých co se zabívají laděním motorů pro rally vozy mi bylo řečeno že je už starý startér a díky jeho vůlím či co se špatně zasouvá a točí a počítač nedá dost nafty. tak mi přemapovali jednotku. spotřeba stejná motor chytal hned i v ve vedrech a ohřáty i v -25°c . a dokud sem auto neposlal přes střechu cca 25000km po opravě vše fungovalo jak má. Motor měl před opravou najeto cca 150 000km - 1,9 TDI PD 77kW

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...