Přejít na obsah

Pulzování ventilátoru

Guest Maty1

Doporučené příspěvky

Zdravím, nedávno sem koupil Škodu Octavia 1 facelift r.v. 2002 1.9 TDI 81 kW s automatickou klimatizací.

Nevím jak správně popsat můj problém, ale pokusím se. Když nastartuji auto, ventilátor fouká normálně jak na klimu tak na ekon, jakmile se rozjedu, tak při jízdě začne ventilátor jakoby pulzovat, asi 2-3 vteřiny fouká podle mé nastavené hodnoty a 2-3 vteřiny je intenzita foukání minimální, jak na klimu tak na ekon, přitom hodnota na displeji se nemění a když při jízdě zapnu vnitřní cirkulaci,tak je to v pořádku a ventilátor funguje normálně. Mám podezření na nějakou klapku, ale moc tomu nerozumím. Budu rár za každou radu, děkuji

Odkaz ke komentáři

skus kouknout jestli ti správně choděj klapky vnitřní a venkovní cirkulace sou u větráku ten musí ven v návodech najdeš jak ho sundat a když bude sundanej tak koukni jestli má dobrý uhlíky a jestli neni přituhllej postup jak na to opět v návodech :palec:

pokud by ti blbě přepínali klapky tak nejjednoduší je tu vnitřní ručně zavřít a tu venkovní otevřít a pak z boku odpojit s konektoru a máš pokoj já to dělal na přítelkyni oktě nák sem skonstatoval že schánět novou je škoda peněz :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...